Αποκλειστικές φωτογραφίες απο τις ανασκαφές στον Τράχωνα

Φωτογραφίες απο το σημείο 2 της εκταφής στον Τράχωνα αποκάλυψε η εκπομπή "Πρωτοσέλιδο" και δημοσιεύει το SigmaLive.

Σύμφωνα με το μέλος της ε/κ πλευράς στη Διερευνητική Επιτροπή Νέστορα Νέστορος, προς το παρόν έχει αποκαλυφθεί μικρός αριθμός οστών, που αναλογούν σε 4 αγνοούμενα πρόσωπα. Η ΔΕΑ ωστόσο θεωρεί οτι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί καθώς οι ανασκαφές στο σημείο 2 είναι σε αρχικό στάδιο.

Υπενθυμίζεται, ότι απο το πρώτο σημείο εκταφής στον

Τράχωνα εντοπίστηκαν 20 ανατομικοί σκελετοί, οι οποιοι μεταφέρθηκαν στο ανθρωπολογικό εργαστήριο της ΔΕΑ. Σύμφωνα με τον κ. Νέστορος, θα συζητηθεί πότε είναι εφικτό να προχωρήσουν οι ανθρωπολογικές και γενετικές εξετάσεις.

Στο μεταξύ, στοιχεία που συγκλίνουν σε ύπαρξη τρίτου ομαδικού τάφου στον Τράχωνα επεξεργάζεται η Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοουμένους με το μέλος της ε/κ πλευράς στη Διερευνητική Επιτροπή Νέστορα Νέστορος να δηλώνει ότι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το τρίτο σημείο δεν φαίνεται να έχει σχέση με τη συλλογή των νεκρών της περιοχής. Ο κ. Νέστορος διευκρίνισε ότι από την πληροφόρηση φαίνεται ότι το τρίτο σημείο δεν έχει να κάνει με την περισυλλογή των νεκρών του Τράχωνα, ή της Ομορφίτας, ή της Νεάπολης. Οπως αναφέρθηκε στη συνεδρία στο σημείο 3 φαίνεται να υπάρχει συρματόσχοινο το οποίο οριοθετούσε δρόμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα