Απόλλων: Να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα

Η ευκαιρία που έψαχνε προκειμένου να μετατραπεί σε μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου έφθασε για τον Απόλλωνα. Οι γαλάζιοι θα ταξιδέψουν αύριο στην πρωτεύουσα για να αντιμετωπίσουν τον ΑΠΟΕΛ και σε ενδεχόμενο επιτυχίας θα αυξήσουν τη διαφορά στους έξι βαθμούς. Το μεγαλύτερο κίνητρο είναι το προαναφερθέν και οι ποδοσφαιριστές του Αντόνε καλούνται να φύγουν με το διπλό γιε δεύτερη διαδοχική εβδομάδα από το ΓΣΠ.

Το παιγνίδι προδιαγράφεται αμφίρροπο και θα κριθεί

σε μεγάλο βαθμό από τον πάγκο. Ο Ρουμάνος τεχνικός οφείλει να παραδειγματιστεί από το πρώτο παιγνίδι και να παίξει στα ίσα τον αντίπαλο του. Στον αγώνα του Τσιρείο ο Απόλλωνας εμφανίστηκε αρκετά συντηρητικός και δεν εκμεταλλεύτηκε τα πλεονεκτήματα του. Ο κ. Αντόνε προτίμησε να περιορίσει τα λάθη στην άμυνα και το πέτυχε στον απόλυτο βαθμό. Όμως, στην επίθεση υπήρχε θέμα.

Τότε υπήρχε ο κίνδυνος να ξεφύγει ο ΑΠΟΕΛ στο +5. Αύριο, τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αφού ο Απόλλωνας με νίκη θα πάρει μαξιλαράκι έξι βαθμών. Οπόταν, η ευκαιρία είναι τεράστια και άπαντες στις τάξεις της ομάδας οφείλουν να την εκμεταλλευτούν.

Κλειδί θα αποτελέσει η συγκέντρωση και η αποτελεσματικότητα. Οι γαλάζιοι θα πρέπει να φέρουν τον αγώνα στα μέτρα τους και θα το επιτύχουν με σωστή αμυντική συμπεριφορά. Αν τα καταφέρουν, ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ τους και ενάντια στους γηπεδούχους, οι οποίοι θα υποχρεωθούν να βγουν μπροστά. Εκεί θα πρέπει να χτυπήσουν. Με τους γρήγορους και πολύ ποιοτικούς που διαθέτουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα