Απόλλων: Με την απόλυτη σοβαρότητα στο ντέρμπι

Με σοβαρότητα και προσγειωμένα συνεχίζει ο Απόλλωνας την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Ο Σοφρώνης Αυγουστή δουλεύει μαζί με τους παίκτες του στο πλάνο που θα ακολουθήσουν αύριο, έτσι ώστε ο Απόλλωνας να παρουσιαστεί και πάλι διαβασμένος για να διεκδικήσει τη νίκη, που είναι και ο μοναδικός του στόχος. Το τρίποντο αύριο όχι μόνο θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στις πρώτες θέσεις, αλλά θα του δώσει τεράστια ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Κύπριος τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του έχουν μελετήσει

την ΑΕΛ όσο καλύτερα μπορούσαν έτσι ώστε να κατορθώσουν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα να εκμεταλλευτούν τα δικά τους πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα των «κιτρίνων». Άλλωστε αυτό που έδειξε ο Αυγουστή στα τρία παιγνίδια που κάθισε στον «κυανόλευκο πάγκο» είναι ότι μελετά τον αντίπαλο της ομάδας του σχολαστικά, έτσι ώστε οι παίκτες του να είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα.
Με την ίδια συνταγή
Το νέο σχήμα που παρουσίασε στον αγώνα με την ΑΕΚ, το 4-2-3-1, θα διατηρηθεί και αύριο. Ο Χάμπος Κυριάκου παίζοντας στη φυσική του θέση ήταν εξαιρετικός και με τους τέσσερεις χαφ στην 11άδα ο Απόλλωνας πήρε την μπάλα στην «Αρένα» και την έκανε δική του. Το ίδιο θα προσπαθήσει και αύριο. Λογικά, το βασικό σχήμα του Απόλλωνα θα είναι το ίδιο με το προηγούμενο ντέρμπι, με μοναδική αλλαγή την παρουσία του Πίεχ στην κορυφή της επίθεσης στη θέση του Μάγκλιτσα που είναι τιμωρημένος με κάρτες. Πέραν του Κροάτη, εκτός πλάνων θα είναι και οι τραυματίες Γκίε, Βασιλείου και Μακρίδης.
Επιχείρηση προσγείωση
Ο τεχνικός του Απόλλωνα από την πρώτη προπόνηση μετά τον θρίαμβο στη Λάρνακα προσγείωσε τους παίκτες του, τονίζοντάς τους ότι απλά πέτυχαν μια σημαντική νίκη και πως ο δρόμος ακόμη είναι μακρύς. Τους είπε ότι με σοβαρότητα και σκληρή δουλειά θα μπορέσουν να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Η μεγαλύτερη επιτυχία του Σοφρώνη είναι πως έχει καταφέρει να κάνει τους παίκτες να πιστέψουν στους εαυτούς τους, τους έχει απελευθερώσει από το άγχος και απολαμβάνουν αυτό που κάνουν. Και οι ποδοσφαιριστές όμως πίνουν νερό στο όνομα του νεαρού προπονητή, αφού σε σύντομο χρονικό διάσημα τους έκανε να τον πιστέψουν.
Μέσα, Σεμέδο, Σέρτζιο
Ακόμα δύο επιλογές θα έχει ο Σοφρώνης Αυγουστή για το λεμεσιανό ντέρμπι, αφού τα δύο μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας Σεμέδο και Σέρτζιο έχουν εγγραφεί κανονικά στη δύναμη του Απόλλωνα. Και οι δύο θα βρίσκονται στην αποστολή αφού είναι έτοιμοι από αγωνιστικής άποψης και θα αποτελέσουν δύο επιπλέον λύσεις για τον τεχνικό των «κυανολεύκων».

Keywords
Τυχαία Θέματα