Απόλλων: Να μάθει από τα λάθη του

Φλέρταρε με νέα ήττα που ενδεχομένως να προκαλούσε σεισμούς στις τάξεις της ομάδας, αλλά επέστρεψε, ισοφάρισε και άγγιξε την ολική ανατροπή. Ο Απόλλωνας πήγε στο ΓΣΖ με ένα σωρό προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις δυο προηγούμενες ήττες. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 μέχρι το 79’ και η 3η ήττα έμοιαζε αναπόφευκτη, ωστόσο η ομάδα της Λεμεσού, έδειξε χαρακτήρα και πήρε την ισοπαλία.

Παρά

το βαθμό, ο Πέδρο Εμανουέλ δεν μπορεί να ξεφύγει για ακόμα μια φορά- από την κριτική. Ο τεχνικός του Απόλλωνα ελέγχεται για τις καθυστερημένες αλλαγές που ουσιαστικά ήταν εκείνες που άλλαξαν την ροή του αγώνα και επέτρεψαν στους γαλάζιους να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Ο Πορτογάλος, περίμενε να γίνει το 2-0 για να κάνει το σχήμα του πιο επιθετικό και να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τους Μάγκλιτσα, Μέζγκα και Παπουλή. Οι τρεις ποδοσφαιριστές ανέβασαν το επίπεδο της ομάδας, την έκαναν πιο φρέσκια και επιθετική και τελικά ο Απόλλωνας έφυγε με τον πόντο σε ένα χαμένο ουσιαστικά παιγνίδι.

Κάποιοι ενδεχομένως να ισχυριστούν ότι ο Εμανουέλ γύρισε τον αγώνα με τις αλλαγές του, αλλά οι πλείστοι έχουν αντίθετη άποψη. Υποστηρίζουν ότι το σχήμα θα μπορούσε να διαμορφωθεί ανάλογα προτού γίνει η ζημιά και ο Απόλλωνας να έφευγε νικητής. Άλλωστε δυνατότητες υπάρχουν στο ρόστερ και τούτο επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο χθεσινό παιγνίδι.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Απόλλωνα δημιουργεί αντιδράσεις με τις εμμονές του σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που κινούνται σε μέτρια επίπεδα απόδοσης και στερούν το δικαίωμα σε άλλους που μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερα -τουλάχιστον- τη δεδομένη στιγμή.

Φυσικά και δεν πρόκειται να «κρεμάσουμε» τον άνθρωπο, αφού μέσα από την πορεία του στον Απόλλωνα έδειξε και αρκετά καλά στοιχεία σαν προπονητής, περισσότερα από τα αρνητικά. Το θέμα είναι να μάθει από τα λάθη του, να τα διορθώσει και να βοηθήσει την ομάδα του να εκπληρώσει τους στόχους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα