Απόλλων: Νίκη ηρεμίας και... επανεκκίνησης

Ηρεμία, χαμόγελα και αυτοπεποίθηση σκόρπισε η νίκη του Απόλλωνα επί της Αναγέννησης Δερύνειας. Ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για τους κυπελλούχους και μόνο η νίκη θα ήταν το γιατρικό της ομάδας, έτσι και έγινε.

Η πίεση προ ημερών ήταν αρκετά μεγάλη, τόσο για τους παίκτες, όσο και για τον προπονητή Πέδρο Εμάνουελ, με τον κόσμο να χάνει την υπομονή του μετά την κακή πορεία της ομάδας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος αλλά και την ήττα από τον Ερμή, μία ήττα που έφερε αναστάτωση στην ομάδα.

Στη σημερινή νίκη επί της Αναγέννησης, επιβεβαιώθηκε

το φαβορί του αγώνα, όμως μία νίκη όπως δήλωσε και ο Φανούριος Κωνσταντίνου δεν λύνει τίποτα. Στην ομάδα της Λεμεσού θέλουν να πιστεύουν ότι η αποψινή νίκη, ήταν νίκη επανεκκίνησης. Οι παίκτες του Πέδρο ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν ένα restart και ν' αρχίσουν ν' αλλάζουν πορεία. Κακά τα ψέματα, η πορεία που ακολουθούσαν στο "κυανόλευκο" στρατόπεδο αυτές τις 7 αγωνιστικές ήταν λανθασμένη και απόψε ήταν καθήκον όλων ν' αλλάξουν πορεία για μία νέα αρχή.

Με ομαδικότητα και απόλυτη προσήλωση τώρα, το μυαλό όλων στρέφεται στον πολύ δύσκολο αγώνα με τη Δόξα στο Μακάρειο στάδιο. Από εδώ και πέρα, όλα τα παιχνίδια του Απόλλωνα θα είναι δύσκολα, αφού για τους ίδιους δεν υπάρχει βατός και αδύναμος αντίπαλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα