Τεράστιο διπλό για την Ανόρθωση (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα του Αντρέ Πάους κέρδισε τον πρωτοπόρο Απόλλωνα με 1-3 μέσα στο Τσίρειο πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες της εμφανίσεις ειδικά στο Β΄μέρος.

Η ομάδα του Αντρέ Πάους ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς και έριξε την Ομόνοια στην 5η θέση η οποία βέβαια αγωνίζεται αύριο κόντρα στον Ερμή. Παρά την ήττα του ο Απόλλωνας παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας αφού στο άλλο παιχνίδι του πρώτου ομίλου η ΑΕΚ υποχρέωσε τον ΑΠΟΕΛ σε ήττα μέσα στο ΓΣΖ

με 1-0.

Τα πράγματα στο σημερινό ντέρμπι άρχισε ιδανικά κυρίως για τους φίλους του Απόλλωνα που είδαν την ομάδα τους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Γκιε-Γκιε.

Ωστόσο η Κυρία σταδιακά κέρδιζε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς ωστόσο να απειλήσει σοβαρά την εστία του βάλε. Η Κυρία όμως δικαιολογημένα φωνάζει για τη φάση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος σε πέναλτι το οποίο δεν δόθηκε όταν ο Λόπεζ στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα…βρήκε το κεφάλι του Εντέ.

Ολική ανατροπή…Τα δεδομένα άλλαξαν στο β’ μέρος. Οι ποδοσφαιριστές του Πάους είχαν διάθεση για να ανατρέψουν τα δεδομένα και η αρχή έγινε στο 54’ λεπτό με τον πρωταγωνιστή της Ανόρθωσης για σήμερα Εντέ. Στο 71 λεπτό ο Κάλβο με απευθείας εκτέλεση φαουλ έκανε το 1-2 και στο 85’ λεπτό ο Γκονσάλβες έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το 1-3, χαρίζοντας στην ομάδα του ένα τεράστιο διπλό στην προσπάθεια που κάνει για την Ευρωπαϊκή θέση.

Από την άλλη η ομάδα του Ιοάν Αντόνε σε καμία περίπτωση δεν έπεισε πως ήθελε να πάρει τη νίκη αφού μετά το γκολ ουσιαστικά δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Καμίνσκι. Επιπλέον η λεμεσιανή ομάδα θα αγωνιστεί κόντρα στην Ομόνοια χωρίς Μερκή, Χαμπτανί και Σανγκόι οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες.Παρακολουθήστε την εξέλιξη του ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλων και Ανόρθωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα