Απονομή βραβείων παιχνιδιού «Μάζεψε τες όλες» από τον ΑΦΗΣ

Ένα διαδικτυακό παιχνίδι με την ονομασία «Μάζεψε τες όλες» προσφέρε για το κοινό ο οργανισμός ΑΦΗΣ.

Ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός ΑΦΗΣ, που διαχειρίζεται το πρόγραμμα για την ανακύκλωση των μπαταριών οικιακού τύπου, βράβευσε τη νικήτρια του διαδικτυακού παιχνιδιού «Μάζεψέ τες όλες», κα. Έλενα Στυλιανού, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015. Το έπαθλο του διαγωνισμού ήταν ένα ποδήλατο και απονεμήθηκε στη νικήτρια του διαγωνισμού από τον

Πρόεδρο της ΑΦΗΣ, κ. Κρις Χριστοδούλου.

Το διαδικτυακό παιχνίδι «Μάζεψε τες όλες» είναι ένα παιχνίδι ταχύτητας στο οποίο ο παίκτης καλείται να μαζέψει τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες για ανακύκλωση πριν αυτές φτάσουν στο περιβάλλον για να μην το ρυπάνουν. Στόχος και αυτού του παιχνιδιού είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανακύκλωση των μπαταριών τονίζοντας τις αρνητικές επιπτώσεις που έχουν οι μπαταρίες στο περιβάλλον και στον καθένα από εμάς. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στα τέλη Ιουλίου και ολοκληρώθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου.

Τα τελευταία χρόνια, η ΑΦΗΣ στοχεύει στην ένταση της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού και χρησιμοποιεί το διαδίκτυο. Ο Οργανισμός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν σε αυτόν και τους υπόλοιπους διαγωνισμούς της και υπόσχεται πως σύντομα θα παρουσιάσει νέους και ακόμα πιο ενδιαφέροντες διαγωνισμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα