''Πιο έτοιμοι στη νέα σεζόν''

Ο Εκπρόσωπος Επικοινωνίας της Πάφου Πολύβιος Παλιούρας, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο, αναφέρθηκε στη βαριά ήττα με 4-0 από τον Απόλλωνα στον πρώτο ημιτελικό αγώνα και ανέφερε τα ακόλουθα: '' Πρέπει να παραδεχθούμε ότι δύσκολα ανατρέπεται αυτό το σκορ. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και αρκετές ευκαιρίες, όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και αυτό το πληρώσαμε. Ο Απόλλωνας σαν ποιοτική ομάδα, αξιοποίησε τις ευκαιρίες που βρήκε. Μετά

το 2-0, έπρεπε να πιέσουμε. Ο προπονητής μας αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, δεν ήμασταν καλοί στα τελειώματα.

Αν υπάρχει οποιαδήποτε ελπίδα: Πρέπει να γίνει θαύμα για να ανατρέψουμε το σκορ. Αν πετυχαίναμε κάποιο γκολ, θα βλέπαμε πιο αισιόδοξα τον επαναληπτικό. Πλέον, όμως, όλα έχουν τελειώσει. Η παρουσία στους 4 ήταν επιτυχία. Ο στόχος ήταν η παραμονή και τον υλοποιήσαμε. Μάθαμε πολλά και θα γίνουμε ακόμη πιο σοφοί στο άμεσο μέλλον. Αποκτήσαμε εμπειρίες, κάναμε σίγουρα λάθη, όμως στη νέα χρονιά θα είμαστε πιο έτοιμοι. Τα βήματα θα πρέπει να είναι αργά και σταθερά, ώστε να κτίσουμε ένα γερό οικοδόμημα.

Αν θα παραμείνει ο Πρέσλι: Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Έχει μια ωραία φιλοσοφία και θα γίνει προσπάθεια να έχουμε συνέχεια στη συνεργασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα