Άρης: Ώρα για το πρώτο τρίποντο

Με μοναδικό στόχο να πετύχει την πρώτη του νίκη στη β' φάση, που θα τον επαναφέρει στην 8η θέση, ο Άρης υποδέχεται σήμερα τον Ερμή στο Τσίρειο.

Οι «πράσινοι» του Κώστα Καϊάφα μετράνε τέσσερεις σερί ισοπαλίες και σήμερα ψάχνουν τη νίκη, που θα τους φέρει στη δεύτερη θέση του ομίλου και ταυτόχρονα θα κρατήσει την απόσταση ασφαλείας (ή και θα την αυξήσει) που τον χωρίζει από τον Εθνικό. Επίσης θα πάρουν ρεβάνς για την ήττα τους στην πρεμιέρα της β' φάσης. Ο Κύπριος τεχνικός για τη σημερινή αναμέτρηση δεν υπολογίζει

στους τιμωρημένους Χριστοφόρου και Όζιας και στους τραυματίες Παναγή και Χαραλάμπους. Αναμένεται να παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει για να πάρει η ομάδα του το τρίποντο.
Μια πιθανή 11άδα που θα παρατάξει ο Κύπριος τεχνικός είναι: Τερματοφύλακας ο Λοΐζου, που αγωνίσθηκε και στα δύο προηγούμενα παιγνίδια. Δεξιά ο Κυριάκου και αριστερά ένας εκ των Αουρέλιο ή Ευσταθίου. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Θεοφίλου και Μποργκ. Αμυντικοί μέσοι οι Κούπερατς και Αουρέλιο (εκτός αν ο Βραζιλιάνος παίξει μπακ και αγωνισθεί ο Παχίπης) και πιο μπροστά τους ο Πρεντέσκου. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μπόνιφεϊς, και στα φτερά οι Ράνος και Μαραγκουδάκης. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα