Άρης:«Αν σε κάποιους δεν τους αρέσει η ανακοίνωση,να μην ασχολούνται»

Ο πρόεδρος του Άρη Λεμεσού,Κυριάκος Χατζηκυριάκος μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την ανακοίνωση και τις κινήσεις της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για την ανακοίνωση του Άρη:«Εμείς λέμε την δική μας η άποψη. Τα λέει όλα αυτή η ανακοίνωση. Από εκεί και πέρα ο καθένας. Είχαμε και κάποια σχόλια ειρωνικά σχόλια από θέσεις ομάδων σε μέσα ενημέρωσης», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Άρης έχει μία ιστορία

90 χρόνων. Δεν χρειαζόμαστε μαθήματα από κανένα. Αν κοιτάξετε την ανακοίνωση είναι ξεκάθαρη. Αν σε κάποιους δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Ξαναλέω πως είναι ξεκάθαρη η θέση μας για αυτό και βγάλαμε αυτή την ανακοίνωση».

Για το πώς θα κινηθεί ο Άρης:«Απομένουν 8 αγωνιστικές για να παλέψει κάθε ομάδα να ανέβει ή να μείνει στην κατηγορία. Εφόσον η ΟΥΕΦΑ είπε, «αν κάποιοι νιώθουν αδικημένοι να διεκδικήσουν αυτά που θεωρούν», ναι εμείς θα προσφύγουμε», ανέφερε και στη συνέχεια για τις εξελίξεις και τη λήψη αποφάσεων είπε:

«Παρακολουθούμε τα γεγονότα όμως γνωρίζουμε ότι δεν είναι στο χέρι μας να λάβουμε απόφαση. Εμείς λέμε τις απόψεις μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να αναμένουμε την απόφαση».

Keywords
Τυχαία Θέματα