Αθ. Ορφανίδης: Ανεύθυνη η κυβέρνηση Τσίπρα

Λάβρος κατά της Ελληνικής κυβέρνησης ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης Αθανάσιος Ορφανίδης. Μάλιστα χαρακτηρίζει δυστυχές το γεγονός ότι το μέλλον του Ελληνισμού βρίσκεται στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα.

Ξυπόλητη στ' αγκάθια κατηγορεί ότι βάδισε η Ελληνική κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες ο πρώην διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Αθανάσιος Ορφανίδης, με αποτέλεσμα να δεχθεί ως...σωσίβιο ένα αμώνι!

«Είναι

πολύ χειρότερο το μνημόνιο. Η συμφωνία προφανώς δεν ήταν η καλύτερη, ήταν όμως η μόνη επιλογή», επισημαίνει. Ακριβώς επειδή ήταν τόσο ανεύθυνοι δεν είχαν πλέον καμία καλή πρόταση, είπε.

Ο Ελληνισμός δοκιμάζεται, περνά από 40 κύματα αλλά ο καπετάνιος δεν χαίρει της εμπιστοσύνης του πρώην κεντρικού τραπεζίτη.

«Δυστυχώς είναι κρίμα ο Ελληνισμός που αυτή τη στιγμή είναι στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα», είπε ο Αθ. Ορφανίδης.

Σε μια Ευρώπη διοικούμενη στην ουσία από μια ανεύθυνη όπως τη χαρακτηρίζει ο Αθανάσιος Ορφανίδης Γερμανία, η Ελλάδα έσπασε το αδιέξοδό της χάρη στη στάση που τήρησαν η Γαλλία και η Ιταλία, τώρα όμως οφείλει να σπάσει το το εγχώριο λόμπι της δραχμής προκειμένου να βγει ζωντανή από αυτόν τον οικονομικό πόλεμο.

Χρειάζεται πολλή δουλειά και από την Ελλάδα και από τους 18 εταίρους της η επιβίωση του οράματος της νομισματικής ένωσης.

«Χρόνια τώρα λέω ότι το ευρώ απειλεί την Ε.Ε», είπε ο πρώην Διοικητής.

Όσο αφορά την Κύπρο, ο Αθ. Ορφανίδης επαναλαμβάνοντας ότι τα όσα υπέστη η Κύπρος αποτελούν έγκλημα, κλεψιά, διαβεβαιώνει ότι αν η κυβέρνηση είχε ενώπιων της τα σωστά στοιχεία, θα απέφευγε τις κακοτοπιές.

Keywords
Τυχαία Θέματα