Μπεργκ: "Ψάχνουμε επιθετικογενή ποδοσφαιριστή για την ομάδα"

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με την Πάφος FC, εξέφρασε την άποψή του για το φετινό πρωτάθλημα, ενώ δεν παρέλειψε τοποθετηθεί για το μεταγραφικό "παράθυρο" του Ιανουαρίου.

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία καλή ομάδα και ανυπομονούμε για τον αγώνα. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε, όμως θα πρέπει να περιμένουμε. Είναι καλή ομάδα και εμείς ανταγωνιστικοί. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά να πούμε. Τα περισσότερα παιχνίδια είναι δύσκολα και ισοδύναμα. Είχαμε ένα διάλειμμα 3-4 ημερών όπου μπορέσαμε να σκεφτούμε κάποια άλλα

πράγματα και να μείνουμε με τις οικογένειες μας, κάτι που είναι καλό. Μετά αρχίσαμε την προετοιμασία και ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι».

«Ο Ντούρις δεν θα συνεχίσει μαζί μας και ψάχνουμε για να φέρουμε έναν επιθετικογενή ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Θα εγγράψουμε τον Ασάντε. Προπονείται τις τελευταίες 6 εβδομάδες, δείχνει πολύ καλύτερα και επιστρέφει σε κανονικό επίπεδο. Μετά θα δούμε τι θα κάνουμε».

«Είναι κλειστό το φετινό πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις ομάδες. Δεν έχουν αλλάξει πολλά, το κάνει όμως πιο ενδιαφέρον που οι ομάδες βρίσκονται κοντά. Είναι ανταγωνιστικό και πολλές ομάδες έχουν να παίξουν για πολλά».

«Με τον ΑΠΟΕΛ υπήρξαν καταστάσεις που πήγαν εναντίον μας σε αυτό το παιχνίδι και που θα μπορούσαν ν' αλλάξουν το αποτέλεσμα του αγώνα. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό. Όταν ο ωφέλιμος χρόνος ποδοσφαίρου στο β' μέρος είναι 15 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα από τα 50 δεν νομίζω να είναι σωστό. Δεν έπρεπε να συμβαίνει αυτό, δεν είναι αυτό που οι φίλαθλοι ή οι χορηγοί θέλουν να βλέπουν. Θέλουν να βλέπουν το παιχνίδι να παίζεται. Αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη και φυσικά ανυπομονούμε για το δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπεργκ, Ψάχνουμε,bergk, psachnoume