Μπρούνο Βάλε: "Να ζήσουμε στιγμές... 2013"

Βασικός και αναντικαταστάτος κάτω από τα δοκάρια του Απόλλωνα, ο Μπρούνο Βάλε έχει βάλει την σφραγίδα του σε όλες τις καλές στιγμές του Απόλλωνα την τελευταία τετραετία που βρίσκεται στην ομάδα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας μιλώντας στο επίσημο περιοδικό του τελικού κυπέλλου, τόνισε ότι στον Απόλλωνα θέλουν να ζήσουν στιγμές του 2013.

Οι δηλώσεις του Μπρούνο Βάλε:

"Πάντα ένας τελικός έχει διαφορετική αίγκλη και διαφορετικά συναισθήματα από όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Οι τελικοί είναι τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην καριέρα των ποδοσφαιριστών

αφού γνωρίζεις πως μέσα από ένα παιχνίδι έχεις την ευκαιρία να στεφθείς τροπαιούχος".

"Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια όπως είναι πάντοτε όλοι οι μεταξύ μας αγώνες. Ένας τελικός μπορεί να κριθεί από μία λεπτομέρειεα από μια συγκυρία. Προγνωστικά δεν μπορούν να λεχθούν πολλά πριν από τον αγώνα. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάληλα για να ανταποκριθούμε στις μεγάλες απαιτήσεις του".

"Τόσο εγώ όσο και όλοι οι συμποδοσφαιριστές μου ανυπομονούμε να δούμε και να νιώσουμε την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στις εξέδρες του Τσιρείου. Έχω πάντα στο μυαλό μου όλα όσα ζήσαμσε στον τελικό του 2013 και θέλω φέτος να ζήσω ανάλογες στιγμές όπως και πριν 3 χρόνια".

Keywords
Τυχαία Θέματα