Χάουαρντ: «Αν παίξει η Ομόνοια στο Βέλγιο θα είναι μέσα στη πρώτη εξάδα».

Ένας παλιός γνώριμος τόσο της Ομόνοιας όσο και της Βελγικής Άντβερμπ, Χενκ Χάουαρντ, θα είναι παρόν στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει με μεγάλο ενδιαφέρν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα playoff του Europa League.

«Ήρθα στη Κύπρο για να δω το παιχνίδι της Ομονοίας με την Αντβέρπ. Ήμουν προπονητής και στις δύο ομάδες και είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για μένα»,

δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM ο 75χρονος Ολλανδός που έχει θητεύσει τόσο στον κυπριακό όσο και στον βελγικό σύλλογο.

«Ήμουν στη Ομόνοια και πήρα πρωτάθλημα και κύπελλο και τα πάντα που έζησα, κυρίως στο πρωτάθλημα, ήταν απίστευτα», πρόσθεσε.

Για τότε που ήταν στην Μπριζ και ήρθε να παρακολουθήσει τους Μπανγκούρα και Τριτσκόφσκι: «Τους παρακολούθησα και τους είχα προτείνει στον πρόεδρο της ομάδας».

Η άποψη του για την Άντβερπ: «Είναι πολύ καλή ομάδα, έχει δυο τραυματίες, οι Φίσερ και Φράι, όμως η Ομόνοια με ένα καλό παιχνίδι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο ΓΣΠ, γιατί είναι πολύ καλή στην έδρα της. Για τον Ναϊνγκολάν δεν ξέρω, αν θα παίξει».

Για την Ομόνοια: «Δεν παρακολουθώ την Ομόνοια λόγω απόστασης, αλλά ξέρω ότι όλα είναι πολύ επαγγελματικά και οργανωμένα, παίρνουν τα λεφτά τους στην ώρα τους και δεν έχουν να περιμένουν τίποτα και αυτό είναι πάρα πολύ καλό».

Για την Ομόνοια της εποχής του: «Ήμασταν μια οικογένεια τότε».

Για το 3-1 με την Ανόρθωση, όταν ο ίδιος έδειξε τον αριθμό 12 στους οπαδούς της Ομόνοιας: «Ο κόσμος ήταν λίγο φοβισμένος και έπρεπε να μιλήσει κάποιος στον κόσμο, κάτι που έκανα εγώ με αυτόν τον τρόπο. Αυτή η φανέλα έπρεπε να δοθεί στο κόσμο».

Για τον Λοίζου: «Τον είδα μίλησα με τον πρόεδρο της Μπριζ και του είπα [είναι ένας κάλος παίκτης και, αν θέλετε, να τον πάρετε'».

Για την Ομόνοια των τελευταίων χρόνων: «Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα η Ομόνοια και αν παίξει στο Βέλγιο θα είναι μέσα στη πρώτη εξάδα».

Η καλύτερη του στιγμή στην Ομόνοια: «Είχα πάρα πολλές καλές στιγμές, θυμάμαι όμως μια συζήτηση με τον Ράουφμαν που μου είπε ότι εκείνη τη χρονιά θα βάλει 30 γκολ και στο τέλος έβαλε 32. Ήταν ένα σούπερ επιθετικός».

Keywords
Τυχαία Θέματα