Χαρακτήρα μεγάλης ομάδας

Χαρακτήρα μεγάλης ομάδας κατέθεσε η ΑΕΚ στο αποψινό ντέρμπι με την Ομόνοια και πανηγύρισε μια τεράστια νίκη με 2-1. Τα οφέλη της επιτυχίας είναι πολλαπλά, σε ψυχολογικό και αγωνιστικό τομέα.

Οι κιτρινοπράσινοι μπήκαν ορεξάτα στον αγώνα, πίεσαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Ωστόσο, στο 37’ βρέθηκαν να χάνουν με 1-0. Τα δεδομένα δυσκόλεψαν πάρα πολύ και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστεψαν ότι για ακόμα μια φορά η ομάδα της Λάρνακας θα έχανε βαθμούς στο ΓΣΖ.

Παρ’

όλα αυτά, ο Αντρέ Άλβες αποκατέστησε νωρίς την … τάξη και με δυο δικά του τέρματα, γύρισε τον αγώνα. Ο Βραζιλιάνος φορ άργησε να πάρει μπρος, αλλά επιβεβαίωσε τα χαρίσματα του και πόσο πολύ μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ. Το πρώτο τέρμα ήταν δείγμα της αξίας του. Υποδέχτηκε όμορφα την μπάλα, γύρισε το σώμα προς την αντίπαλη εστία και πυροβόλησε υποδειγματικά. Το δεύτερο απλά βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Η αποψινή νίκη της ΑΕΚ ήταν η πρώτη με ανατροπή και η πρώτη σε εντός έδρας ντέρμπι. Ο Κυριάκος Δημητρίου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας τόνιζε τη σημασία της νίκης και πλέον απομένει να δούμε με ποιον τρόπο θα τη διαχειριστούν ο Τόμας Κρίστιανσεν και οι ποδοσφαιριστές του.

Προς το παρόν, η ομάδα της Λάρνακας επέστρεψε στη 2η θέση με 22 βαθμούς, τρεις πίσω από τον ΑΠΟΕΛ. Την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» σε μια άκρως σημαντική αναμέτρηση. Το ντέρμπι προμηνύεται δύσκολο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ θα πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα