Χίντινκ και στο βάθος... Σιμεόνε

Ο Γκους Χίντινκ φέρεται να είναι ο επικρατέστερος για να διαδεχθεί προσωρινά τον Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι, αν τελικά ο Πορτογάλος απολυθεί. Ο Ντιέγο Σιμεόνε της Ατλέτικο Μαδρίτης ο μεγάλος πόθος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι τίθεται από χθες σε τεράστια αμφισβήτηση και όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα το κλίμα μπορεί πλέον να αντιστραφεί.

Ουσιαστικά στην Τσέλσι φαίνεται πως περιμένουν την επόμενη γκέλα για να απομακρύνουν τον Special One από τον πάγκο, αφού ήδη σκέφτονται έντονα την αντικατάστασή του.

Το

ποτήρι μοιάζει πλέον να έχει ξεχειλίσει και στην Τσέλσι εξετάζουν τις επιλογές τους για έναν προσωρινό αντικαταστάτη ως το καλοκαίρι.

Για τον ρόλο του υπηρεσιακού, ο επικρατέστερος τη δεδομένη χρονική στιγμή φέρεται να είναι ο Γκους Χίντινκ, ο οποίος είχε αναλάβει τον ίδιο ρόλο το 2009 για να διορθώσει τα κακώς κείμενα που άφησε ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, οδηγώντας την Τσέλσι στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Την ίδια στιγμή όμως στο στρατόπεδο της Τσέλσι θα πρέπει να αρχίσουν να δουλεύουν και για τον τεχνικό που θα αναλάβει τις τύχες του συλλόγου από το καλοκαίρι και μετά, με τα δημοσιεύματα από το Νησί να θέλουν τον Αμπράμοβιτς να επιθυμεί τον Ντιέγο Σιμεόνε.

Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο μεγάλος πόθος του Ρώσου μεγιστάνα των «Μπλε» και η ρήτρα των 15 εκατομμυρίων λιρών για την αποδέσμευσή του από τους «Ροχιμπλάνκος» εικάζεται ότι δεν θα αποτελέσει πρόβλημα.

Φυσικά όλα αυτά στην περίπτωση που ο Αμπράμοβιτς πάρει την απόφαση και απολύσει τον Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο, κάτι πάντως που συγκεντρώνει πλέον αρκετές πιθανότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα