Χριστοφόρου: «Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

>

Για τον αγώνα με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη που θα γίνει αύριο στη Ζένιτσα μίλησαν σε Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Εθνικής μας Χριστάκης Χριστοφόρου και ο ποδοσφαιριστής Βίνσεντ Λαμπάν.



"Για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Γνωρίζουμε τη δυναμικότητα του αντιπάλου μας. Διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και η δική μας ομάδα πρέπει να τα δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο. Πάντα υπάρχει κίνητρο σε τέτοιους αγώνες", ανέφερε στην αρχική

του τοποθέτηση ο κ. Χριστοφόρου.

Απαντώντας σε ερώτηση για το κατά πόσον η βαθμολογία του ομίλου αδικεί τη μέχρι τώρα προσπάθεια της ομάδας μας, ο κ. Χριστοφόρου ανέφερε:

"Στον αγώνα με την Ελλάδα, τα στατιστικά έδειξαν πως δικαιούμασταν κάτι περισσότερο, όμως χάσαμε. Δεν θα με ενοχλήσει αν αύριο τα στατιστικά είναι εναντίον μας, αλλά καταφέρουμε να έχουμε βαθμολογικό όφελος από τον αγώνα".

Σε ερώτηση αν σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, δήλωσε πως θα επιλέξει αυτούς που θεωρεί ποιο έτοιμους να αγωνιστούν.

"Όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή, χαίρουν τις εκτίμησης και της εμπιστοσύνης μου. Όποιοι τελικά επιλεγούν να αγωνιστούν, είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουν όλα", δήλωσε ο κ. Χριστοφόρου.

Από την πλευρά του, ο Λαμπάν είπε:

"Ξέρουμε πολύ καλά την ομάδα της Βοσνίας αφού την έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές τα τελευταία δύο χρόνια. Ξέρουμε τις μας περιμένει, όμως είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Ο αντίπαλος μας διαθέτει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε Ευρωπαϊκές ομάδες ψηλού επιπέδου, όμως θα κάνουμε την προσπάθεια μας, πιστεύοντας ότι μπορούμε να έχουμε κέρδος από τον αγώνα" .


Keywords
Τυχαία Θέματα