«Δεν έχουμε χρόνο να το σκεφτόμαστε και πολύ... πλέον μόνο Παρτίζαν»

Διαβάστε τι δήλωσε στον Σούπερ Σπορ FM ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου για την ήττα από τη Δόξα αλλά και για τον πρώτο αγώνα κόντρα στην Παρτίζαν για την πρεμιέρα των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. 

Αναλυτικά: 

«Ότι η ομάδα δεν ήταν καλή νομίζω το αντιλήφθηκαν όλοι. Γιατί συνέβη αυτό; Μπορώ να καταλάβω ότι το μυαλό ήταν στην Παρτιζάν αλλά ήταν λάθος. Δεν συμμετέχουμε σε μια διοργάνωση αλλά σε τρεις. Πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Χθες δεν το αποδείξαμε. Ήταν μια κακή βραδιά. Η Δόξα επικράτησε

δίκαια. Δεν έχουμε χρόνο να το σκεφτόμαστε και πολύ. Αρχίζουμε σήμερα για τον αγώνα με την Παρτιζάν»

«Πάντα φοβόμαστε το παράθυρο των Εθνικών ομάδων. Δεν μπορείς να ελέγξεις τι γίνεται με τους παίκτες σου. Μπορεί να πάει ο ποδοσφαιριστής με μια διαφορετική ψυχολογία και να έρθει πίσω διαφορετικός. Δεν μπορεί όμως να είναι δικαιολογία αυτό το δεδομένο. Ούτε ο προπονητής τις επικαλέστηκε. Η ευθύνη ανήκει στην ίδια την ομάδα». 

«Υπάρχει μπροστά μας ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι με την Παρτίζαν. Στο πρωτάθλημα της κυριαρχεί. Έχει 7 στα 7 και οι νίκες είναι άνετες. Έχουμε όλους τους λόγους για να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι». 

«Δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο στην προετοιμασία μας. Έχουμε το θέμα με τον Αμπαρτσουνιάμ με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ τους. Είναι γεμάτο το ρόστερ μας. Ο Δημήτρης Χριστοφή δέχθηκε ένα χτύπημα και θα είναι μαζί μας για τον αγώνα». 

«Φέτος η Παρτίζαν έκανε κινήσεις πρωταθλητισμού. Πήρε αρκετά καλούς παίκτες και αυτό φάνηκε στα πρώτα παιχνίδια της. Σίγουρα είναι ομάδα που αξίζει τον σεβασμό και την εκτίμηση μας ότι έκανε στην ιστορία της. Είναι πολλοί οι λόγοι για τους οποίος είναι ψηλά εμπόδιο. Παίζουμε στην χώρα μας στο ΓΣΠ περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει και θα δώσουμε τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα