«Δεν καταλάβουν από ώρες, μέρες και καιρικές συνθήκες»

Τον κόσμο της Ανόρθωσης εκθείασε ο Εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου Σάββας Πηλακούτα. Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, τόνισε πως όλες οι ενδείξεις συνηγορούν πως θα προκύψει ρεκόρ προσέλευσης στη φετινή χρονιά από τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ:

«Είναι ένα ντέρμπι δύσκολο και σημαντικό. Από τη δική μας πλευρά, αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και ο στόχος της νίκης είναι αδιαπραγμάτευτος. Γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια σκλητράχηλη ομάδα, αλλά ο προπονητής και οι συνεργάτες του έχουν μελετήσει την ΑΕΛ.

Θεωρώ πως θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει για να πάρουμε τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Σισέ και Μπανταλόφσκι δεν έκαναν καμία προπόνηση, οπότε δύσκολα θα τους έχει ο προπονητής. Οι Σίντελφεντ και Πράνιτς είχαν ενοχλήσεις χθες και θα δούμε σήμερα σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου: «Μετρά πολύ η στήριξη του κόσμου. Περνά στους ποδοσφαιριστές. Τους δίνει ώθηση με τη φωνή του στη διάρκεια του αγώνα. Δεν καταλαβαίνουν από ώρες, μέρες και καιρικές συνθήκες οι φίλοι μας. Θα είναι γεμάτο το γήπεδο και πιθανόν να υπάρξει ρεκόρ προσέλευσης φέτος. Πέραν από το βαθμολογικό, υπάρχει και η παρουσία του κόσμου, που δίνει επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές».

Για τα διαρκείας: «Με μόλις 120 ευρώ μπορεί κάποιος να αγοράσει διαρκείας στην κεντρική κερκίδα. Αν υπολογίσεις ότι όλα τα ντέρμπι είναι στην έδρα μας και ότι συμπεριλαμβάνει αγώνες πλέι-οφ και κυπέλλου, είναι πολύ καλή ευκαιρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα