Δεν τα βρίσκουν στα κατεχόμενα για τις λειτουργίες

Η μη παραχώρηση άδειας για την τέλεση λειτουργίας σε εκκλησίες στα κατεχόμενα οδηγεί σε πολιτική εκμετάλλευση του θέματος, υπέδειξε ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, σχολιάζοντας σχετική δήλωση του «υπεξ» Ταχσίν Ερτουγρούλογλου.

«Το να διορθώνεις ένα λάθος είναι αρετή», υπέδειξε ταυτόχρονα ο κ. Ακιντζί, σε δήλωσή του, όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα.

Νωρίτερα σε γραπτή του δήλωση ο λεγόμενος υπουργός εξωτερικών είχε πει ότι η λεγόμενη κυβέρνηση λαμβάνει υπόψη της συγκεκριμένα κριτήρια προτού δώσει άδεια για την τέλεση λειτουργίας σε εκκλησίες στα κατεχόμενα και ότι δεν είναι ανάγκη

να αρέσουν στον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί όλες οι αποφάσεις της Κυβέρνησης, αλλά ότι πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός.

Από πλευράς του ο κ. Ακιντζί είπε πως επιθυμεί να υπάρχει αρμονία στις σχέσεις του με την «κυβέρνηση» και τη «βουλή», αλλά, ανέφερε, εάν συνεχιστούν αυτά τα προβλήματα θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος.

«Ο υπουργός εξωτερικών δεν είναι ο συνομιλητής μου γι' αυτό το θέμα» είπε ο Μουσταφά Ακιντζί, προσθέτοντας ότι για το θέμα μίλησε με τον «πρωθυπουργό» και τον «αναπληρωτή πρωθυπουργό».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα