ΔΕΟΚ: Ανέλυσε στον Χριστοδουλίδη τις διεκδικήσεις τους στα εργασιακά θέματα

Έγγραφο με τις θέσεις της για όλα τα εργασιακά θέματα, έδωσε την Πέμπτη η ηγεσία της ΔΕΟΚ, στον υποψήφιο για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά τη συνάντησή τους στα γραφεία της συντεχνίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΔΕΟΚ, η ηγεσία της ΔΕΟΚ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις θέσεις και

τις προτάσεις του κ. Χριστοδουλίδη «για σημαντικά θέματα όπως η οικονομία, οι πολιτικές κοινωνικής πρόνοιας, το συνταξιοδοτικό και η πράσινη και ψηφιακή μετάβαση».

Αναφέρεται οτι ο Πρόεδρος της ΔΕΟΚ ανέλυσε και ανέδειξε της κύριες διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας με ιδιαίτερη έμφαση στη θεσμοθέτηση Γενικού Κατώτατου Μισθού, την επαναφορά της ΑΤΑ, τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος και τη νομική ρύθμιση των συλλογικών συμβάσεων.

Η ΔΕΟΚ επέδωσε στον υποψήφιο πρόεδρο έγγραφο στο οποίο περιλαμβάνονται αναλυτικά οι θέσεις της για όλα τα εργασιακά θέματα, προστίθεται.

Η συνάντηση, αναφέρεται, πραγματοποιήθηκε «σε εξαιρετικά καλό κλίμα» και συμφωνήθηκε να επαναληφθεί σύντομα για περαιτέρω συζήτηση των θεμάτων.

Διαβάστε ακόμη: Συναντήσεις Χριστοδουλίδη με Φίλους και Εθελοντές σε Λευκωσία και Λεμεσό

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα