Διαμαρτυρία ΣΥΚΑΛΑ ενάντια στις εκποιήσεις

Με μια κοινή εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Βουλή και πορεία προς το Προεδρικό Μέγαρο, ο ΣΥΚΑΛΑ και δύο οργανώσεις που τάσσονται κατά των εκποιήσεων, διατράνωσαν σήμερα το απόγευμα τις αξιώσεις τους.

Το ποτήρι φαίνεται να ξεχύλισε για το Σύνδεσμο Καταθετών της Λαϊκής Τράπεζας, το Κίνημα Ενάντια στις Εκποιήσεις και την Ένωση Δανειοληπτών ''ΕΥΝΟΜΙΑ''.

Με κινητοποιήσεις και εν μέσω έντασης και φωνών, στην παρουσία

ισχυρής αστυνομικής δύναμης και οι τρείς οργανώσεις διαμαρτυρήθηκαν σήμερα το απόγευμα έξω απο το κτήριο της Βουλής, ζητώντας ικανοποίηση των αιτημάτων τους.Ο ΣΥΚΑΛΑ αξιώνει όπως η Κυβέρνηση αποκαταστήσει όλους τους κουρεμένους καταθέτες και όσους υπέστησαν ζημιές απο τις αποφάσεις του Eurogroup, ενω στόχος της κινητοποίησης των άλλων δύο οργανώσεων είναι να σταλεί το μήνυμα ότι κανένα σπίτι δεν πρέπει να καταλήξει σε χέρια τραπεζίτη, τονίζοντας, παράλληλα, την ανάγκη προστασίας της πρώτης κατοικίας απο τις εκποιήσεις.Εκπρόσωποι των οργανώσεων επέδωσαν ψηφίσματα με τα αιτήματά τους στον Πρόεδρο της Βουλής και στη συνέχεια οι οργισμένοι διαμαρτυρόμενοι, κρατώντας πανό, κατευθύνθηκαν προς το Προεδρικό Μέγαρο, όπου συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους.

Ο ΣΥΚΑΛΑ επέδωσε το ψήφισμά του με 20.000 υπογραφές, στο Διευθυντή Προεδρίας, Κύπρο Κυπριανού. Τα μέλη του ΣΥΚΑΛΑ φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια και άσπρες μάσκες που συμβολίζουν την προστασία απο τη δυσωδία, με ένα κόκκινο Χ που συμβολίζει την αφαίμαξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα