Διαβολική ήταν η Άρσεναλ!

Οριστικά πίσω της μοιάζει να αφήνει την γκρίνια και την εσωστρέφεια που έφερε η «σφαλιάρα» από τον Ολυμπιακό η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» έφτασαν πολύ εύκολα στο 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία και έπιασαν στη δεύτερη θέση του πίνακα.

Με τη σέντρα κιόλας οι παίκτες του Βενγκέρ πήραν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, άφησαν εκείνους του Φαν Χάαλ σε καθαρά παθητικό ρόλο και χτύπησαν στα άκρα της άμυνας. Εκεί δηλαδή που ο κατά συνθήκη πλάγιος μπακ Γιανγκ και ο Νταρμιάν πέρασαν

ένα από τα χειρότερα απογεύματα της ζωής τους από τους Εζίλ και Σάντσες. Οι δύο τους έκαναν «χαζούς» τους προσωπικούς τους αντιπάλους και περίπου ό,τι γούσταραν μέσα στο γήπεδο. Ο Χιλιανός ειδικά απλώς δεν παιζόταν! Με διαφορά δευτερολέπτων άνοιξε το σκορ με τακουνάκι μετά από σέντρα του Γερμανού και στη συνέχεια έβγαλε την υποχρέωση, σερβίροντάς του την μπάλα και δίνοντάς του την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων.

Πριν καν συμπληρωθεί το 20λεπτο, με δική του «κανονιά» διαμόρφωσε το 3-0, που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, έχοντας ουσιαστικά δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης αλλά και στη «μάχη» για τον MVP του αγώνα.

Τέλος ο Ρότζερς
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Λίβερπουλ, καθώς λίγες ώρες μετά το 1-1 κόντρα στην Έβερτον ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας των «κόκκινων» με τον 42χρονο τεχνικό.
Ο Βορειοϊρλανδός είχε αναλάβει τον σύλλογο τον Ιούνιο του 2012 και είχε καταφέρει την περίοδο 2013-14 να διεκδικήσει μέχρι τέλους σχεδόν το πρωτάθλημα στην Αγγλία, που χάθηκε εξαιτίας και εκείνου του γλιστρήματος του Τζέραρντ στο καθοριστικό ματς με την Τσέλσι.

Στο μεταξύ, εφημερίδα της Βοσνίας αναφέρει πως ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ήδη υπογράψει στη Λίβερπουλ για τρία χρόνια. Για ποιο λόγο πρέπει να θεωρούμε ενδιαφέρουσα μια τέτοια αναφορά; Γιατί το δημοσίευμα επικαλείται σαν πηγή τον… Βόσνιο Ζέλικο Μπούβατς, επί σειρά ετών συνεργάτη του Γερμανού προπονητή στη Ντόρτμουντ και άνθρωπο που θα έχει δίπλα του και στο λιμάνι της Αγγλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα