Δικηγορικό Δημητριάδη: Σκοπός να μετατεθούν οι ευθύνες - Ψευδείς οι μαρτυρίες

Ανακοίνωση εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο Ανδρέας Δημητριάδης &ΣΙΑ ΔΕΠΕ μετά την υπόθεση που καταχωρίστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο την περασμένη Παρασκευή για υποθέσεις χρυσών διαβατηρίων.

Αυτούσιο το δελτίο Τύπου:

Στο Δικηγορικό γραφείο Ανδρέας Δημητριάδης &ΣΙΑ ΔΕΠΕ, στην πάνω από μισό αιώνα επαγγελματική διαδρομή του, είμαστε προσηλωμένοι στην παροχή αξιόπιστων νομικών συμβουλών σε ενδιαφερόμενους διεθνείς επενδυτές, στον τομέα ακινήτων, στην Κύπρο. Συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ενδυνάμωση της τοπικής και της

εθνικής οικονομίας. Η ποιότητα υπηρεσιών, η συνέπεια και η υπευθυνότητα, είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν οικοδομήσει με τους πελάτες μας ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης.

Η έναρξη της νομικής διαδικασίας θα μας δώσει τη δυνατότητα, με θέσεις και επιχειρήματα, να αναδείξουμε την πραγματικότητα των γεγονότων, απέναντι σε ψευδείς και καθοδηγούμενες μαρτυρίες, αστήρικτες υποθέσεις, σαθρές εκτιμήσεις και αυθαίρετα συμπεράσματα.

Η επιδίωξη είναι ξεκάθαρη: μια πρωτοφανής, άνευ ορίων, στοχοποίηση μας, που υπηρετεί άλλες σκοπιμότητες. Σκοπός είναι να μετατεθούν οι ευθύνες για την εσφαλμένη εφαρμογή, τις ατέλειες και τα εγγενή -εκ σχεδιασμού- προβλήματα του προγράμματος πολιτογράφησης. Κάποιοι αναζητούν εξιλαστήρια θύματα. Δεν πρόκειται να γίνουμε θυσία στο βωμό αλλότριων συμφερόντων.

Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Η νομική διαδικασία, είναι ο μόνος θεσμικός δρόμος που θα οδηγήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας. Για όλα και για όλους.

Διαβάστε επίσης: Στο εδώλιο για χρυσά διαβατήρια ο Μ. Δημητριάδης-«Προαποφασισμένη στοχοποίηση»

Keywords
Τυχαία Θέματα