Δηλώσεις Μόγιες ενόψει ΑΕΚ: «Δεν παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο...»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Οι τοποθετήσεις του τεχνικού της Αγγλικής ομάδας:

«Είναι σίγουρα μια καλή ευκαιρία για εμάς. Δουλέψαμε πολύ σκληρά πέρσι για να τερματίσουμε έβδομοι στο πρωτάθλημα γεγονός που μας έφερε και στο Conference League, μια διοργάνωση που πραγματικά απολαμβάνουμε. Έχουμε όμως δουλειά μπροστά μας. Περιμένουμε αρκετό κόσμο, οι οπαδοί της

Γουέστ Χαμ απόλαυσαν τα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια και όλοι θα ελπίζουν ότι μπορούμε να φτάσουμε στους προημιτελικούς και ακόμη περισσότερο».

Αγωνιστικά δεδομένα : «Ο Coufal εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στην πατούσα του ποδιού του και ο Αντόνιο αντιμετωπίζει κάποιο τραυματισμό στην κνήμη του από τον αγώνα με την ΑΕΚ στην Κύπρο».

Για αλλαγές στο σχηματισμό στον αυριανό αγώνα: «Ναι σχεδιάζουμε να αλλάξουμε λίγο τον σχηματισμό μας αλλά αυτό που μετρά είναι το ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο και το ξαναλέω, δεν παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο. Δεν θέλουμε να επιτρέψουμε στον αντίπαλο να πάρει ευκαιρίες και να μπει στο παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα