Δημήτρης Γιαννέλης: "Ανακρίβειες και αναλήθειες"

Ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας ΑΕΛ Δημήτρης Γιαννέλης, με ανάρτησή του, ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα.

Αναλυτικά:

"Επειδή το κλίμα είναι άσχημο και λέγονται πολλές ανακρίβειες και αναλήθειες, θα ήθελα να τοποθετηθώ για κάποια πράγματα που αφορούν την ΑΕΛ και πιο συγκεκριμένα τις Επιτροπές.

Είχε σταλεί ανοικτή πρόσκληση προς όλο τον κόσμο της ομάδας, ούτως ώστε ο καθένας να μπορέσει να συνδράμει με τον τρόπο του και την ιδιότητά του και

να στελεχώσει τις επιτροπές οι οποίες έχουν να κάνουν με τον έλεγχο, αλλά και την ευρύτερη ορθή λειτουργία του Σωματείου.

Οι επιτροπές αυτές που συστήθηκαν είναι η ΜΟΥΣΕΙΟΥ, ΓΗΠΕΔΩΝ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ &ΕΛΕΓΧΟΥ, ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, καθώς και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ MARKETING και ΦΙΛΑΘΛΩΝ.

Σε κάποιες επιτροπές εξ αυτών, υπήρξε έντονη η θέληση για συμμετοχή (ΜΟΥΣΕΙΟΥ-ΓΗΠΕΔΩΝ), σε κάποιες άλλες η συμμετοχή ήταν ελάχιστη έως μηδενική.

Η επιτροπή Μουσείου, η οποία συστήθηκε από δεκαπέντε άτομα, άτομα τα οποία έχουν δώσει ο καθένας στον δικό του επαγγελματικό στίβο τα διαπιστευτήριά του και η οποία αποτελείται από έγκριτους δημοσιογράφους, γιατρούς, τραπεζικούς, ελεύθερους επαγγελματίες κ.α., έχει συνεδριάσει τρεις φορές, με επικεφαλής τον Δρ. Κώστα Αντωνίου (πρώην μέλος παλαιών Δ.Σ του Σωματείου), για τη δημιουργία του Μουσείου της ΑΕΛ στα ‘’σπλάχνα’’ του Νίκος Σολομωνίδης.

Η πρώτη ομόφωνη απόφαση των μελών της επιτροπής, ήταν να συλλεχθούν και να αποθηκευτούν όλα τα τρόπαια αλλά και τα ενθυμήματα της ένδοξης ιστορίας του Σωματείου, που εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκονταν αριστερά και δεξιά (ελπίζω να καταλαβαίνουν κάποιοι τι εννοώ) και να αποθηκευτούν σε ένα χώρο με ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ακολούθως να καταγραφούν.

Ο χώρος που επιλέχθηκε είναι ο χώρος που θα στεγάσει το Μουσείο της ΑΕΛ και συγκεκριμένα η αίθουσα που μετά θα αποτελεί τον χώρο αποθήκευσης, συντήρησης και καταγραφής των τροπαίων.

Ο χώρος αυτός επιλέχθηκε γιατί φυλάσσεται αλλά και παρακολουθείται επί 24 βάσεως (όπως και όλο το Νίκος Σολομωνίδης, καθώς και το Προπονητικό Κέντρο στο Τσίρειο) από την εταιρεία KRYPTO SECURITY.

Η δεύτερη ομόφωνη απόφαση των μελών της επιτροπής Μουσείου, καθώς και εμένα προσωπικά, αντιπροσωπεύοντας τον Πρόεδρο της ΑΕΛ στη συνάντηση, ήταν να ανατεθεί σε έγκριτο δημοσιογράφο μέλος της Επιτροπής να έλθει σε επικοινωνία με τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων και να τους προτείνει όπως στελεχώσουν και αυτοί την επιτροπή Μουσείου με ένα μέλος τους από το Δ.Σ. σε μόνιμη βάση, ούτως ώστε να υπάρξει αγαστή συνεργασία μεταξύ της επιτροπής Μουσείου και των Παλαιμάχων.

Αυτό γιατί κατ' εμέ, αν δεν αποδοθούν πίσω κάποια τρόπαια, λάβαρα κτλ, τα οποία ειλικρινά θεωρώ καλή τη πίστει αυτοί οι άνθρωποι τα έχουν σπίτι τους και σε ιδιωτικές συλλογές, διότι ήθελαν να τα προστατέψουν, γιατί έχυσαν τον ιδρώτα τους για να τα αποκτήσει η ΑΕΛ, και χωρίς τη συνεργασία των Παλαίμαχων στην επιτροπή Μουσείου δεν μπορεί να υπάρξει Μουσείο της ΑΕΛ.

Όσο αφορά την επιτροπή γηπέδων, η οποία συστήθηκε και λειτουργεί σε πρώτο στάδιο περί της σωστής λειτουργίας και συντήρησης του ‘‘Νίκος Σολομωνίδης’’ και κάποιοι εξ αυτών με τα έργα στο Προπονητικό Κέντρο Τσιρείου με τα σημάδια αλλαγής να είναι εμφανή σε όλους. Στο αμέσως επόμενο στάδιο θα προστεθεί και το LIMASSOL ARENA.

Η επιτροπή προϋπολογισμού και ελέγχου έχει ήδη συνεδριάσει και εντός των προσεχών ημερών θα συνεδριάσει εκ νέου, την οποία ξεκαθαρίζω ότι απαρτίζουν άτομα τα οποία δεν ανήκουν σε καμία σφαίρα επιρροής κανενός, είναι άτομα τα οποία πολλές φορές βρέθηκαν απέναντι στη διοίκηση, είναι άνθρωποι τίμιοι που αγαπούν την ομάδα και τους έχει δοθεί το ελεύθερο ούτως ώστε ελέγξουν τα πάντα τα οποία αφορούν τα οικονομικά τόσο του Σωματείου όσο και της Εταιρείας. Η επιτροπή αυτή λειτουργεί και θα συνεχίσει να λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα της ΑΕΛ και χωρίς την επιρροή κανενός πάνω τους!

Όλα αυτά που δημοσιοποιώ σήμερα, το κάνω γιατί κάποιοι εξ αυτών δούλεψαν και συνεχίζουν να δουλεύουν και να προσφέρουν ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ τις υπηρεσίες τους προς το Σωματείο και τους αξίζουν πολλά ευχαριστώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα