Διπλό φονικό: Συνέχεια σήμερα στο Κακουργιοδικείο

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου συνεχίζεται σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης του διπλού φονικού στον Στρόβολο, που είχε συγκλονίσει το Παγκύπριο με θύματα τον 60χρονο Γιώργο Χατζηγεωργίου και την 59χρονη σύζυγο του Ντίνα Σεργίου.

Την Παρασκευή 23/11 η υπόθεση συνεχίστηκε με την κατάθεση του πρώτου μάρτυρα, του χειριστή τεκμηρίων του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Η αίθουσα «πάγωσε» στη θέα των ματωμένων ρούχων του αδικοχαμένου ζεύγους, ενώ παρουσιάστηκαν ένα σπαθί τύπου σαμουράι, ένας σουγιάς, ένα ροπάλο και μια θήκη μαχαιριού.

Ο χειριστής

των τεκμηρίων παρουσίασε επίσης ένα καπέλο, τύπου τζόκεϊ και χρώματος μαύρου, το οποίο ανήκει, όπως σημειώθηκε, στον Αλεξάντερ Στογιάνοφ.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ακόμη ένα τεκμήριο που ανήκει στο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Το όνομα αυτό ακούστηκε για πρώτη φορά και προκάλεσε ερωτηματικά, ως προς την εμπλοκή του στην υπόθεση που συγκλόνισε το παγκύπριο και όχι μόνο.

Όπως ενημερώνεται το SigmaLive και η δημοσιογράφος Φρόσω Βιολάρη, ο Στογιάνοφ σχετίζεται με έναν εκ των 4 κατηγορούμενων. Το συγκεκριμένο καπέλο ανήκει στον Στογιάνοφ, ωστόσο το είχε δανείσει σε έναν από τους 4 κατηγορούμενους. Λίγες μέρες μετά τη διάπραξη του φονικού, το καπέλο αυτό επιστράφηκε στον Στογιάνοφ από τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο. Πρόκειται για αλλοδαπό, γύρω στα 30.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το SigmaLive θα βρίσκεται στην αίθουσα και θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα