Διπλό φονικό:Έφυγαν από Δικ/ριο υπό την επήρεια Τζιωνής κι άλλοι

Υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών φαίνεται πως έφυγαν ο Λοίζος Τζιωνής, ο ετεροθαλής του αδελφός και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος από την προχθεσινή δικαστική διαδικασία στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Η εμφάνιση των τριών κατά την επιστροφή τους στις Κεντρικές Φυλακές φαίνεται πως προβλημάτισε τις Αρχές εκεί με αποτέλεσμα να γεννηθούν υποψίες ότι ήταν υπό την επήρεια

ναρκωτικών ουσιών.

Η Αστυνομία έχει διατάξει διοικητική έρευνα για το πώς οι τρεις να προμηθεύτηκαν ναρκωτικά ενδεχομένως κατά την μεταφορά τους στις Κεντρικές από τα Δικαστήρια. Να σημειωθεί ότι στον χώρο των Δικαστηρίων όπως και σε κάθε δικαστική διαδικασία βρίσκονταν οικεία πρόσωπα και των τεσσάρων κατηγορουμένων.

Το «κενό» που ίσως οι τρεις να προμηθεύτηκαν ναρκωτικά, εντοπίζεται κατά την έξοδό τους από την αίθουσα του Δικαστηρίου, αφού κατά την αναμονή τους, συνοδεύονται στα κελιά των Δικαστηρίων από πάνοπλους αστυνομικούς. Εντός των κελιών μάλιστα υπάρχουν και κάμερες ασφαλείας.

Στον χώρο των Δικαστηρίων εξάλλου οικεία πρόσωπα των τριών ενίοτε ζητούν από τα μέλη της Αστυνομίας να δώσουν χρήματα στους κρατούμενους, όπως έγινε και προχθές.

Keywords
Τυχαία Θέματα