Διπλό της Μαρσέιγ στο Παρίσι με kick boxing, κουτουλιές και 5 αποβολές! (vid)

Η επιστροφή των Νεϊμάρ και Ντι Μαρία δεν βοήθησε την Παρί να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο γαλλικό πρωτάθλημα αφού ηττήθηκε στο ντέρμπι από την Μαρσέιγ με ένα 1-0 και μετράει δύο ήττες. Πέντε αποβολές και πολλά νεύρα..

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι από την αρχή με την Παρί να έχει τον έλεγχο, αλλά η Μαρσέιγ ήταν αυτή που προηγήθηκε με τον Φλοριάν Τοβίν, ο οποίος βρέθηκε μόνος του απέναντι στην εστία της Παρί και πλάσαρε για το 0-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ αλλά το VAR έδειξε πως το γκολ

ήταν κανονικό.

Στο δεύτερο μέρος η Παρί πίεσε και είχε ορισμένες καλές στιγμές, της ακυρώθηκε γκολ του Ντι Μαρία σωστά ως οφσάιντ, ενώ και στην Μαρσέιγ ακυρώθηκε ένα γκολ για την ίδια παράβαση. Η Παρί πίεσε ως το τέλος αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή ή να πάρει έναν βαθμό. Στο 96ο λεπτό η ένταση... χτύπησε κόκκινο μιας και μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Λαιβίν Κουρζαουά ο οποίος αποβλήθηκε.

Οι παίκτες της Μαρσέιγ διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ο Παρέδες και ο Νεϊμάρ μπλέχτηκαν στον... χαμό με αποτέλεσμα και οι δύο να αποβληθούν από τον αγώνα. Βέβαια και η Μαρσέιγ είχε τις... απώλειες της αφού τον δρόμο για τα αποδυτήρια πήραν οι Αμάβι και Μπενεντέτο.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μαρσέιγ στο Παρίσι μετά τον Νοέμβριο του 2011.

90' @layvinkurzawa et @LParedss respectivement exclus de la rencontre.#PSGOM

Paris Saint-Germain (@PSG_inside) September 13, 2020
Keywords
Τυχαία Θέματα