Δόξα: Ψάχνει αντίδοτο ο Χατζηλούκας

Απογοήτευση για τον τρόπο που αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου επικρατεί στις τάξεις της Δόξας. Η προσφυγική ομάδα προηγήθηκε του ΑΣΙΛ με 3-1, όμως γνώρισε την ήττα με 4-3 στην παράταση και αποχώρησε πρόωρα από τη διοργάνωση.

Τα αίτια του αποκλεισμού είναι απλά και ξεκάθαρα. Λίγο η υποτίμηση και λίγο ο εφησυχασμός μετά το 3-1 έφεραν την ήττα και τη δυσάρεστη εξέλιξη στη Δόξα.

Ο Λούκας Χατζηλούκας δεν πρόκειται να αφήσει την ήττα να επηρεάσει την ομάδα του. Από χθες έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά, προκειμένου να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών

και να τους προετοιμάσει κατάλληλα για το δύσκολο εκτός έδρας παιγνίδι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν άφησε έτσι τη συμπεριφορά της ομάδας του και τα … 'ψαλλε στους ποδοσφαιριστές του στη χθεσινή προπόνηση. Το έκανε ξεκάθαρο στους παίκτες του ότι παρόμοιες εμφανίσεις στο μέλλον δεν θα γίνουν αποδεχτές και τους κάλεσε να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Συν τρεις αγωνιστικές στον Λόμπο!
Με τρεις αγωνιστικές επιπλέον τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής τον επιθετικό της Δόξας, Ρικάρντο Λόμπο. Ο Βραζιλιάνος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στον αγώνα με την Αγία Νάπα και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στις 5 Δεκεμβρίου, κόντρα στην Πάφος FC.

Keywords
Τυχαία Θέματα