Δρ. Κυπρή: «Έγινε ένα περιστατικό που δεν μπορώ να ζήσω με αυτό»

Με ανάρτηση του στο Facebook ο Δρ. Χρήστος Κυπρής το περασμένο Σάββατο ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκε από συντονιστής της μονάδας covid στο ΓΝ Αμμοχώστου, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να γίνει μέρος κανενός συστήματος που βασίζεται στην ψευτιά, την κλεψιά και την αδικία. 

Στο Πρωτοσέλιδο μίλησε σήμερα (29/3) ο Δρ. Κυπρής ο οποίος ανέφερε ότι η προσφορά του προς τον συνάνθρωπο και τον ασθενή θα συνεχιστεί για πάντα

αλλά από άλλο πόστο σε άλλο νοσοκομείο.

«Έχει γίνει ένα περιστατικό το οποίο δεν μπορώ να ζήσω με αυτό, η συνείδηση μου δεν μου το επιτρέπει. Έγινε μια μεγάλη αδικία προς τους υπόλοιπους ασθενείς και συγγενείς και δεν μπορώ να συμβιβαστώ με αυτό» είπε.

Δείτε εδώ: Κολιού:Επιστρέφουν μαθητές Γυμνάσιων-Πρώτο δεκαπενθήμερο Απριλίου χαλαρώσεις

Συνέχισε λέγοντας, «Έχει δοθεί άδεια να μπει συγγενής ασθενή μέσα στο Νοσοκομείο για να τον αποχαιρετήσει γιατί ήξεραν άτομα και τον βοήθησαν, αυτό το είδα με τα μάτια μου και αυτό για μένα είναι τεράστια αδικία».

Τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει ένα πρωτόκολλο που να μπορούν να βάζουν νόμιμα κάποια άτομα μέσα για να αποχαιρετούν τους δικούς τους.

Ο Δρ. Κυπρής θα συνεχίσει να εργάζεται στο ΓΝ Λάρνακας στην μονάδα covid, λόγω του ότι έχει τεράστια εμπειρία με τη συγκεκριμένη νόσο.

Για την πανδημία ανέφερε τα εξής:

«Πιστεύω ότι θα αλλάξει και λίγο ο καιρός, θα γίνονται και περισσότεροι εμβολιασμοί και εγώ είμαι θετικός ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε μια πολύ σημαντική βελτίωση με την πανδημία στην Κύπρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα