Δριμεία επίθεση Κουλούμα κατά των επικριτών του ΓεΣΥ

Σφοδρές καταγγελίες εναντίον όλων όσοι αντιδρούν στη ψήφιση των νομοσχεδίων και γενικά στην εφαρμογή του ΓεΣΥ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων Μάριος Κουλούμας.

Το απόγευμα, η Ομοσπονδία των ασθενών παρέθεσε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του ΠΙΣ και άλλων, οι οποίοι σύμφωνα με τους ασθενείς, αντιδρούν στη ψήφιση των δύο νομοσχεδίων τα οποία βρίσκονται ενώπιον της Βουλής των αντιπροσώπων και αφορούν στην εφαρμογή του ΓεΣΥ.

Όπως

είπε ο κύριος Κουλούμας, το υφιστάμενο σύστημα υγείας προάγει την ανισότητα, τις αμφιβόλου ποιότητας και ασφάλειας υπηρεσίες υγείας, και κύρια χαρακτηριστικά του είναι η απουσία αξιολόγησης των λειτουργών υγείας, η μονιμότητα του προσωπικού και πολλά άλλα.

Ο Μάριος Κουλούμας ζήτησε προεδρική παρέμβαση και εξήγγειλε μάλιστα σειρά μέτρων προς ενίσχυση των προσπαθειών της κυβέρνησης για εφαρμογή του ΓεΣΥ.

Συγκεκριμένα, θα ζητήσουν, μεταξύ άλλων, συνάντηση με τον πρόεδρο της δημοκρατίας, θα προβούν σε ενημέρωση των ασθενών με στόχο να επαγρυπνούν και να είναι έτοιμοι για μαζικές και δυναμικές εκδηλώσεις, ενώ θα προβούν σε προετοιμασία δυναμικής παρέμβασης με πορεία και διαδήλωση των πολιτών για τη διεκδίκηση του δικαιώματος στην υγεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα