Δύο κρούσματα κορονοϊού στη Γκλάντμπαχ

Μετά την Κολωνία, σε μία ακόμα ακόμα ομάδα της Μπουντεσλίγκα βρέθηκαν άτομα που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό. Παίκτης και μέλος του τιμ διαγνώστηκαν με τον ιό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "Rheinische Post", ένας ποδοσφαιριστής της Γκλάντμπαχ και ένας φυσιοθεραπευτής βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Αμφότεροι τέθηκαν αμέσως σε καραντίνα για να σταματήσει η εξάπλωση του ιού στις τάξεις του κλαμπ, το οποίο ύστερα από 25 αγωνιστικές είναι στην 4η θέση.

Προ ημερών συνέβη το ίδιο με την Κολωνία, όταν τρία
μέλη της ομάδας ανακοινώθηκε ότι έχουν κορονοϊό. Όλα αυτά την ώρα που η 15η Μαΐου εμφανίζεται ως η επικρατέστερη ημερομηνία για την επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα.

Και στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, βέβαια, τα πράγματα δεν είναι καλύτερα, καθώς στην Erzgebirge Aue ένα στέλεχος του προπονητικού επιτελείου βρέθηκε κι αυτός θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα όλη η ομάδα να μπει σε καραντίνα.

Άλλωστε, όπως έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση της την Δευτέρα η Bundesliga από τα 1724 τεστ που έγιναν σε 36 ομάδες της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας υπάρχουν δέκα κρούσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα