Δύο Κύπριοι ανάμεσα στους πιο διαβόητους καταζητούμενους στη Βρετανία (pics)

Δύο Ελληνοκύπριοι βρίσκονται ανάμεσα στους διαβόητους καταζητούμενους στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες της NCA, η οποία έδωσε πληροφορίες για συνολικά 23 καταζητούμενους.

Ο πρώτος Κύπριος στη λίστα είναι ο Κώστας Σαμψών (Costa Sampson), ο οποίος στις 25 Αυγούστου του 2012 καταδικάστηκε για βιασμό ενός κοριτσιού που συνάντησε σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο του 2010.

Το κορίτσι ένιωσε αδιαθεσία όταν δέχτηκε ένα ποτό από έναν ξένο, και ο Σαμψών και ένας φίλος του προσφέρθηκαν να την πάρουν σπίτι.

Μάλιστα, είχε πει

στους φίλους του κοριτσιού ότι είχε ιατρικές γνώσεις. Στη συνέχεια βίασε το κορίτσι στο διαμέρισμά της ενόσω ήταν σε κατάσταση που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Ο Κύπριος καταδικάστηκε επίσης για την κλοπή του κινητού της τηλεφώνου, ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή και μιας κονσόλας παιχνιδιών.

Ο δεύτερος Κύπριος που βρίσκεται στη λίστα είναι ο Χριστάκης Φιλίππου, ο οποίος εμπλέκεται σε διάφορες απάτες με επιχειρήσεις ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Τα ταξιδιωτικά γραφεία προσέλκυαν πελάτες προσφέροντας διακοπές σε χαμηλές τιμές. Οι τιμές ήταν τόσο χαμηλές που οι νόμιμες εταιρείες δεν μπορούσαν να ανταγωνιστούν μαζί τους.

Σε κάθε περίπτωση, το ταξιδιωτικό γραφείο σταματούσε τις διαδικασίες, αφήνοντας τους πελάτες χωρίς διακοπές. Από αυτή την απάτη επηρεάστηκαν περίπου 20.000 άτομα.

Διαβάστε επίσης:

Η εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, οι εξελίξεις και η "εμπλοκή" της Κύπρου

Καταζητείται ο Νεόφυτος Κωνσταντίνου στη Λεμεσό- Τον έχετε δει; (pic)

Κωστρίκης στο Ράδιο Πρώτο:Εισηγηθήκαμε 25/5 άνοιγμα γάμων–Πολιτική απόφαση 1/9

Keywords
Τυχαία Θέματα