Έδεσε την άμυνα, τρέχει για επίθεση

Με την απόκτηση του Γάλλου στόπερ Σβεσχλέν, η Ανόρθωση, έδεσε την αμυντική της γραμμή και πλέον επικεντρώνεται στην ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής. Το γεγονός ότι θα πάρει ένα σημαντικό πόσο, μπροστά, από την πώληση του Ίσμα, της επιτρέπει να κινηθεί με περισσότερη άνεση.

Σίγουρα, θα αποκτηθεί ένας επιτελικός χαφ, με επιθετικές βλέψεις, που να μπορεί να δημιουργεί και παράλληλα να στηρίζει τον φορ της ομάδας, έχοντας την ευχέρεια να εκτελεί και

τα στημένα. Επιπλέον, θα αποκτηθεί ένας ή δύο επιθετικοί. Πριν να δημιουργηθεί το θέμα με τον Γκονζάλβες, οι Φάλξ και Πάους αναζητούσαν ένα καθαρόαιμο ακραίο επιθετικό. Τώρα γίνονται σκέψεις και για απόκτηση και δεύτερου επιθετικού, που θα μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή ενώ στο «τραπέζι», υπάρχει και η σκέψη να αποκτηθεί μόνο ένας επιθετικός, που να συνδυάζει δημιουργικότητα και σκοράρισμα και να μπορεί να αγωνιστεί , τόσο στα άκρα, όσο και στην κορυφή.

Ο Σταν Φάλξ έχει καταλήξει σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και έχει καταθέσει πρόταση για απόκτηση τους, με στόχο να κλείσει τις επόμενες μέρες και το θέμα της επιθετικής ενίσχυσης, είτε με δύο, είτε με τρείς παίχτες, ώστε η ομάδα να είναι σχεδόν πλήρης, στο μεγαλύτερο μέρος του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Πολωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα