Έγινε το ραντεβού, αλλάζει σελίδα η Μίλαν

Το πολυανάμενο ραντεβού μεταξύ του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και του Ταϊλανδού, Μπι Ταετσαουμπόλ πραγματοποιήθηκε με τους δύο άνδρες να δηλώνουν μετά το τέλος της συνάντησης πως όλα βαίνουν καλώς!

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είπε στους εκπροσώπους του Τύπου που είχαν κατακλύσει το σημείο: "Προγραμματίσαμε συνάντηση για να καθορίσουμε κάθε πτυχή, ιδίως σε σχέση με το μέλλον της Μίλαν και να δώσουμε στους οπαδούς τη διαβεβαίωση ότι η νέα κατάσταση θα οδηγήσει να διασφαλιστεί ότι το μέλλον θα θυμίζει το ένδοξο παρελθόν.

Ο

κ. Ταετσαουμπόλ είναι ένα σοβαρό πρόσωπο που πληροί όλες τις τεχνικές απαιτήσεις, τον ξεχώρισα και γίναμε φίλοι. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η Μίλαν θα ανοίξει μια αγορά στην Ασία, ξεκινώντας από την Κίνα. Για αυτό δουλεύουμε. Εμβαθύνουμε σε διάφορα θέματα... Είναι σημαντικό να είμαστε σίγουροι ότι η Μίλαν θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει πρωταγωνίστρια στην Ιταλία, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Είναι θέμα καρδιάς πάρα πολύ σημαντικό".

Από την πλευρά του ο Ταετσαουμπόλ τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο για την ευκαιρία Είναι μεγάλη τιμή για μένα, πρέπει να εργαστούμε σε ορισμένες λεπτομέρειες και θα υπάρχει χρόνος".

Keywords
Τυχαία Θέματα