Είναι ευθύνη όλων μας – 1ο Συνέδριο Cyprus CSR in Action

Διανύουμε μια πολύ ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη περίοδο όπου η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη απέκτησε πρωταρχική σημασία, τόσο διεθνώς όσο και στη χώρα μας. Επιχειρήσεις παγκοσμίως - από όλους τους κλάδους - κλήθηκαν να αντιδράσουν με αμεσότητα, δυναμισμό και αποτελεσματικότητα, αναδεικνύοντας το νευραλγικό ρόλο και τον ουσιαστικό σκοπό της κοινωνικής προσφοράς.

Σε

αυτό το πλαίσιο, ο Εκδοτικός Οίκος Δίας και η Boussias Communications διοργανώνουν για 1η χρονιά το συνέδριο CYPRUS CSR in ACTION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 με την υποστήριξη των CIIM και Τράπεζας Κύπρου και υπό την αιγίδα των CSR CYPRUS ,ΠΣΣΕ ( Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού ) ,ΟΕΒ και Γραφείου Επιτρόπου Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.  Χορηγός επικοινωνίας η Global Sustain.  Το συνέδριο θα παρουσιαστεί σε virtual περιβάλλον και θα αποτυπώσει τις καλές πρακτικές κυπριακών επιχειρήσεων που έχουν συνδράμει στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Tο virtual συνέδριο CYPRUS CSR in ACTION θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη συνεδριακή εμπειρία γεμάτη έμπνευση, καλές πρακτικές, διάδραση και networking. Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και υλοποίησαν ενέργειες ΕΚΕ κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Θα υπάρχει Live Q&A και chat με τους ομιλητές και πανελίστες. Θα μπορεί να αναπτυχθεί Speed Networking μεταξύ των συμμετεχόντων. Θα πραγματοποιηθούν One-to-One Sessions με πελάτες, συνεργάτες και ομιλητές κ.ά

“Walking together through a pandemic”

Αυτή ακριβώς είναι η έννοια της προσφοράς. Μαζί προχωράμε προς ένα καλύτερο μέλλον. Και αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα με την στήριξη και υποστήριξη αλλήλων. Εν μέσω πανδημίας κάποιες εταιρίες  θέλησαν να δώσουν χείρα βοηθείας προς τους πελάτες, την κοινωνία και στο σύστημα υγείας, δίνοντας νέο νόημα στις δράσεις και τις στρατηγικές ΕΚΕ. Το συνέδριο CSR in ACTION αποτελείται από μία σειρά παρουσιάσεων, από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην κυπριακή αγορά. Κάθε εταιρεία καλείται να παρουσιάσει μία ή περισσότερες δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας με παρουσιάσεις των 7 λεπτών. Σε κάθε παρουσίαση θα γίνεται αναφορά στο σκεπτικό πίσω από κάθε δράση, τη στρατηγική που ακολουθήθηκε, την πορεία της υλοποίησης και, φυσικά, τα αποτελέσματα που έφεραν οι δράσεις για τις ωφελούμενες πλευρές.

Για συμμετοχές: Έλενα Χατζηνικολάου, email: elenah@diasboussias.com

Χορηγός:

Τράπεζα Κύπρου

Cyprus International Institute of Management

Αιγίδα:

Ομοσπονδία Εργοδοτών &Βιομηχάνων

Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων

Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού

Κυπριακό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Χορηγός επικοινωνίας:

Global Sustain

Keywords
Τυχαία Θέματα