«Είναι πολύ σημαντικό να έρθει ο κόσμος την Πέμπτη»

Ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τη Βλάζνια την Πέμπτη (22/7). Μαζί του εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές ήταν ο Αντρέ Τεϊσέιρα.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Κέρκεζ: "Είμαστε ευχαριστημένοι που είμαστε εδώ. Δουλέψαμε ένα χρόνο για να είμαστε στην Ευρώπη. Είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες που ήρθαν, σίγουρα κάποιοι χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Τα φιλικά είναι για τους προπονητές, βλέπω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Τώρα έχουμε τα δυο παιχνίδια με Βλάζνια.

Είδαμε τα δυο παιχνίδια με την Σιρόκι. Η Βλάζνια παίζει καλύτερα στην έδρα της. Έχει έναν προπονητή με εμπειρία σε ψηλό επίπεδο. Έχει καλούς παίκτες αλλά κυρίως είναι ομάδα. Ο κόσμος της είναι φανατικός. Πρέπει να κάνουμε δυο πολύ καλά παιχνίδια για να περάσουμε. Τώρα που άλλαξε και ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ είναι διαφορετικά τα δεδομένα. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι πλην του Άγγελου Ανδρέου που έχει ένα διάστρεμμα".

"Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα και να κρατήσεις το μηδέν αλλά δεν θα σημαίνει τίποτε. Πρέπει να δούμε και τα δυο παιχνίδια. Η Βλάζνια είναι λίγο πιο έτοιμη αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε δυο καλά παιχνίδια και να περάσουμε".

"Κάθε χρόνο είναι το ίδιο στην Κύπρο. Όλοι θέλουμε από το πρώτο φιλικό η ομάδα να βάζει πέντε γκολ και να παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο αλλά δεν είναι λογικό. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους παίκτες μου. Κάναμε καλή προετοιμασία αλλά σίγουρα θέλουμε χρόνο. Αλήθεια δεν με ενδιαφέρει αν θα παίξουμε φανταστικό ποδόσφαιρο, με ενδιαφέρει να περάσουμε".

"Μέχρι τέλος Αυγούστου μπορούν όλα να γίνουν. Όπως είναι τώρα τα πράγματα, δύσκολο να κάνουμε κάποια μεταγραφή αλλά μπορεί να γίνει οτιδήποτε, να φύγει κάποιος παίκτης ή να πουλήσουμε κάποιο. Ο κόσμος πάντα θέλει και άλλους παίκτες αλλά είμαστε μια χαρά".

"Πέρσι φέραμε τον Μαέ και κάποιοι έλεγαν ποιος είναι κλπ. Τον βοηθήσαμε να βάλει πολλά γκολ. Μας βοήθησε και ο Μαέ και ο Ντανίλο και άλλοι παίκτες αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς βλέπουμε την δουλειά μας, φέραμε καλούς παίκτες. Σίγουρα ο κόσμος λέει έφυγε ο Μαέ, ποιος θα βάλει τα γκολ; Αλλά οι παίκτες που ήρθαν έχουν την ποιότητα να μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι από πέρσι".

 "Όταν ανέλαβα την ΑΕΛ έλεγα ότι ο πιο σημαντικός παίκτης είναι ο κόσμος. Είναι πολύ σημαντικό να έρθει ο κόσμος την Πέμπτη. Δεν έχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρώπη. Όποιος νομίζει είμαστε το μεγάλο φαβορί, κάνει λάθος. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη στην πόλη, τους περιμένουμε στο γήπεδο".

"Σε κανένα δεν αρέσει να παίζει μέσα στην ζέστη. Δεν έχει να κάνει μόνο με την άλλη ομάδα, ούτε για εμάς δεν είναι καλό. Άκουσα ότι μπορεί να αλλάξει κάτι και να δώσει ειδική άδεια η UEFA να αλλάξει η ώρα. Αν γίνει αυτό θα είναι καλύτερο το παιχνίδι και θα έρθει περισσότερος κόσμος".

Τεϊσέιρα: "Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι καλή ομάδα με παίκτες που παλεύουν για κάθε μπαλιά. Επιθετικά είναι πολύ δυνατοί. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να κάνουμε το παιχνίδι μας και όσα ζητάει ο προπονητής από εμάς. Θέλω να καλέσω τον κόσμο πίσω στο γήπεδο μαζί μας. Θέλουμε να ζήσουμε αυτή την ατμόσφαιρα, είναι ένα έξτρα κίνητρο. Αν τους έχουμε μαζί μας θα είναι μεγάλη βοήθεια".

"Αυτό που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τους νέους παίκτες να προσαρμοστούν, είναι να είμαστε δίπλα τους μέσα και έξω από το γήπεδο, να τους στηρίζουμε. Αυτό είναι το πνεύμα στην ομάδα, αυτό κάνουν πάντα οι παλαιότεροι παίκτες όσο καιρό είναι εδώ".

"Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί θα είμαστε πιο κοντά στο θετικό αποτέλεσμα".

Στη συνέχεια οι ανθρώποι της ΑΕΛ παρουσίασαν τα εισιτήρια διαρκείας και ακολουθούν ορισμένες από τις δηλώσεις που έκαναν:

''Δίνουμε το περιβραχιώνιο στον κόσμο, σε αυτό βασίστηκε η καμπάνια. Ο κάθε κάτοχος διαρκείας θα παίρνει ένα δώρο και επίσης θα μπορεί να επιλέξει πρώτος τη θέση του στο νέο γήπεδο. Υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες διαρκείας. Όλες οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν. Ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι δωρεάν για όσους ανανέωσαν ή αγόρασαν διαρκείας''.

Keywords
Τυχαία Θέματα