Είναι σωστά τα YouTube videos που δείχνουν πώς βγαίνει το νερό από τηλέφωνα;

Σύμφωνα με τον David Pierce του The Verge και το iFixit, συγκεκριμένα βίντεο στο YouTube μπορούν όντως να “διώξουν” το νερό μέσα από τα ηχεία του iPhone σας.

Υπάρχουν αμέτρητα βίντεο που κυκλοφορούν στην πλατφόρμα όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία ισχυρίζονται ότι μπορούν να αφαιρέσουν το νερό από ένα iPhone,

χρησιμοποιώντας ήχο και ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ήθελε να κάνει το πείραμα.

Ο Pierce πήρε τη βοήθεια του iFixit και έβαλαν μέσα στο νερό ένα iPhone 13, όπου στη συνέχεια είδαν ένα τέτοιου είδους βίντεο και το άφησαν όλη τη νύχτα να στεγνώσει.

Έτσι, διαπίστωσαν ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής, το κινητό πετούσε όντως το νερό από το ηχείο και στη συνέχεια το δοκίμασαν και σε άλλες συσκευές, όπως Nokia και Google. Το νερό, όμως, έβγαινε μόνο από την περιοχή των ηχείων.

Τα βίντεο που κατά πάσα πιθανότητα θα έχετε δει και εσείς στο παρελθόν, παίζουν έναν συγκεκριμένο ήχο που “ωθεί” το νερό να βγαίνει έξω από τις γρίλιες των ηχείων. Ωστόσο, αυτός ο τρόπος δεν αποτελεί την πλήρη επιδιόρθωση για μία συσκευή που έχει πάρει αρκετό νερό. Εκεί χρειάζεται φυσικά επισκευή από ειδικούς.

Δείτε εικόνα:

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Apple Watch έχουν μια λειτουργία ενσωματωμένη στο λειτουργικό τους σύστημα, η οποία παίζει έναν συγκεκριμένο ήχο που ωθεί το νερό να βγαίνει προς τα έξω. Επίσης, υπάρχουν και διάφορα Shortcuts στα iPhone που κάνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα.

Ένα δημοφιλές βίντεο που υπόσχεται αποτελέσματα είναι αυτό:

Πηγή: unboxholics 

Keywords
Τυχαία Θέματα