Εισβολή οπαδού και επίθεση στον Μπαπέ! (pics)

Το ενδεχόμενο τιμωρίας από την UEFA αντιμετωπίζει η Σέλτικ, επειδή ένας φίλαθλός της μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε εναντίον του Κιλιάν Μπαπέ κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της χθεσινής αναμέτρησης στο Champions League, που ολοκληρώθηκε με θρίαμβο (0-5) της Παρί Σ.Ζ.

Ο φίλαθλος έτρεξε προς τον Μπαπέ λίγο μετά το τρίτο γκολ της

Παρί Σ.Ζ, πριν να τον πιάσουν οι υπεύθυνοι ασφαλείας και τον απομακρύνουν. Ο μάνατζερ της Σέλτικ, Μπρένταν Ρόντζερς, εξέφρασε την απογοήτευσή του, μολονότι επαίνεσε την αντίδραση του μεγαλύτερου πλήθους των φιλάθλων, οι οποίοι αποδοκίμασαν έντονα τον εισβολέα.

«Θα ήταν απογοητευτικό σε κάθε γήπεδο, σε οποιονδήποτε σύλλογο, ένας φίλαθλος να μπει στο γήπεδο έτσι», είπε. «Ήταν πραγματικά απογοητευτικό και είμαι βέβαιος ότι ο σύλλογος θα ασχοληθεί με αυτόν τον φίλαθλο. Δεν είναι κάτι που πρέπει να συμβαίνει. Νομίζω ότι οι υπεύθυνοι ασφαλείας το αντιμετώπισαν εκείνη τη στιγμή και είμαι βέβαιος ότι και ο σύλλογος θα το αντιμετωπίσει».

Στη Σέλτικ επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 22.252 ευρώ από την UEFA τον Ιούλιο, μετά την εμφάνιση ενός «παράνομου πανό» στις εξέδρες στον αγώνα κατά της ιρλανδικής ομάδας Λίνφιλντ σε προκριματικό αγώνα του Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα