Γαλλικό πρακτορείο: Ρωσικές δυνάμεις μπήκαν στην επαρχία του Κιέβου (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης η εισβολή των ρωσικών δυνάμεων σε πόλεις της Ουκρανίας. Βομβαρδισμοί ακούγονται στο Κίεβο, στο Χάρκοβο, στο Λουχάνσκ και σε άλλες περιοχές, ενώ οι ουκρανικές αρχές κάνουν λόγο και για 50 νεκρούς.

Νωρίς το μεσημέρι, πλήθος ρωσικών ελικοπτέρων «έκρυψε» τον ουρανό στην πόλη Χοστομέλ, στην ευρύτερη περιφέρεια του Κιέβου, ενώ σε βίντεο που κυκλοφόρησε, διακρίνονται εκρήξεις σε διάφορα σημεία.

Όπως μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, ρωσικές δυνάμεις μπήκαν στην Επαρχία του Κιέβου. 

#BREAKING

Russian forces break into north of Kyiv region: Ukraine border guards pic.twitter.com/NWpWwviV8t

AFP News Agency (@AFP) February 24, 2022

Numerous Russian military helicopters over Hostomel town in the Kyiv Oblast. Looks like a Russian Air Assault has started. pic.twitter.com/8hwDaMZ4uD

— CaucasusWarReport (@Caucasuswar) February 24, 2022

Remember when Belarus and Russia denied deployment ?

*UKRAINE: RUSSIAN FORCES ENTER KYIV REGION NEAR BELARUS BORDER

— Maria Tadeo (@mariatad) February 24, 2022


Οι ρωσικές δυνάμεις εισέβαλαν στα βόρεια της περιοχής του Κιέβου, πραγματοποιώντας επίθεση με πυραύλους Grad σε κυβερνητικές θέσεις, σύμφωνα με συνοριοφύλακες, όπως αναφέρει η ΕΡΤ

Δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου στο βόρειο τμήμα της πρωτεύουσας της Ουκρανίας είδε επίσης πολλά ελικόπτερα να πραγματοποιούν πτήσεις σε χαμηλό ύψος πάνω από την πόλη, εν μέσω αναφορών για σφοδρές μάχες κοντα στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Γκοστομέλ τις οποίες επιβεβαίωσε ο σύμβουλος του Ουκρανού υπουργού Εσωτερικών.

Διαβάστε επίσης 

LIVE: Εισβολή Ρωσίας στην Ουκρανία – Ραγδαίες εξελίξεις

Keywords
Τυχαία Θέματα