Εκστρατεία «Κερασμένο Με Αγάπη», από τo Presse Café και την Infocredit Group

Η ιδέα «Κερασμένο Με Αγάπη», είναι τόσο απλή όσο και η αγάπη, όσο και το κέρασμα.

Αγοράζεις τον αγαπημένο σου καφέ ή snack και παράλληλα προπληρώσεις για ακόμη ένα (ή και περισσότερους) σε μειωμένη τιμή. Η αγορά αυτή μπαίνει σε «αναμονή» στο ταμείο για να «κεραστεί» λίγο αργότερα σε κάποιο συνάνθρωπο μας που αδυνατεί οικονομικά να πληρώσει. Ανώνυμα και χωρίς ερωτήσεις, μπορεί να περάσει κάποιος από το Presse Café και να παραλάβει, σε takeaway μορφή, τον «κερασμένο με αγάπη» καφέ/snack του.

Η προσπάθεια στηρίζεται σε ένα σκοπό: να προσφέρει, έστω

και για λίγο, χαρά σε συμπολίτες μας που στερούνται ακόμη και ένα από τα πιο βασικά αγαθά όπως την απόλαυση ενός ζεστού καφέ...Για αυτό φέτος τις γιορτές και λίγο παραπέρα, ας στηρίξουμε έμπρακτα  τον διπλανό μας.

Η εκστρατεία αποτελεί μια κοινωνική προσφορά του Presse Café και της Infocredit Group. Το Presse Café ανέλαβε την διοργάνωση ενώ παράλληλα προχώρησε σε μείωση τιμών του προπληρωμένου καφέ και snack. Παράλληλα για κάθε προπληρωμένη αγορά η εταιρεία Infocredit Group θα κάνει την αντίστοιχη εισφορά ενισχύοντας την προσπάθεια αυτή  αυξάνοντας τον αριθμό των διαθέσιμων καφέ/snack που θα δοθούν.

Η Εκστρατεία «Κερασμένο Με Αγάπη» αρχίζει από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 31.01.2021 με τις εταιρείες να υπόσχονται πως αυτό είναι μόνο η αρχή.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

Τηλ:, 22 316102, 22 398000

Email: marketing@infocreditgroup.com

Οργανωτής:  Presse  Café.  Στηρίζει: Infocredit Group

Keywords
Τυχαία Θέματα