Μεγάλη επιχείρηση της ΥΚΑΝ-Εντοπίστηκαν πέρα των 30 κιλών κάνναβης

Μεγάλη ποσοτητα ναρκωτικών εντόπισε στο πλαισιο συντονισμένης επιχείρησης η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων και τα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Κλιμάκιο Λεμεσού το απόγευμα στο Κολόσσι.

Όλα ξεκίνησαν από χθες βράδυ όταν η αστυνομία αξιολογώντας συγκεκριμένες πληροφορίες για τις κινήσεις 2 προσώπων τους έθεσε υπό στενή παρακολούθηση.

Μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού ανέκοψαν για έλεγχο χθες βράδυ σε περιοχή της Λεμεσού, αυτοκίνητο που οδηγούσε

45χρονος. Στο πλαίσιο έρευνας εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα κοκαΐνης βάρους ενός περίπου γραμμαρίου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. Στη συνέχεια στο πλαίσιο διερεύνησης της ίδιας υπόθεσης, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο και δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 46 ετών. Μετά από γραπτή συγκατάθεσή του 46χρονου, διεξήχθη έρευνα στην οικία του, κατά την οποία ανευρέθηκαν δύο τυφέκια, ένα αεροβόλο, 215 πλήρη φυσίγγια πυροβόλου όπλου, 2 κινητά τηλέφωνα, καθώς επίσης και χρηματικό πρόστιμο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Οι έρευνες όμως των μελών της ΥΚΑΝ δε σταμάτησαν εκεί και συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας σε συγκεκριμένο υποστατικό το οποιο χρησιμοποιείτο από τα 2 πρόσωπα ως αποθήκη.

Εκεί τα μέλη της αστυνομίας των ΒΒ και της ΥΚΑΝ Λεμεσού εντόπισαν τα 34 κιλά κάνναβης συσκευασμένα σε 34 νάυλον σακούλες που ήταν μέσα σε τρεις κατασκευές που ομοιάζουν με συρταριέρες.

Η αστυνομία πέρασε αμέσως χειροπέδες στα 2 προσωπα ένα Ε/Κ και ένα Ελλαδίτη. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο Ε/Κ είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία με άλλη υπόθεση. Οι εξετάσεις σε σχέση με την προέλευση των ναρκωτικών αλλα και τους πιθανούς παραλήπτες συνεχίζονται ενώ οι 2 συλληφθέντες αύριο θα οδηγηθουν ενώπιον δικαστηρίου των ΒΒ.

Keywords
Τυχαία Θέματα