Εκτός αποστολής ο Ντιέγκο Κόστα

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε άφησε τον Ντιέγκο Κόστα εκτός της 23μελούς αποστολής για τα δύο τελευταία παιχνίδια της εθνικής Ισπανίας στα προκριματικά του EURO 2016, ενώ αντίθετα ξανακάλεσε στην εθνική μετά από περίπου ενάμιση χρόνο τον Τιάγκο Αλκαντάρα.

Ο επιθετικός της Τσέλσι δεν θα είχε λόγω τιμωρίας δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της προσεχούς Παρασκευής με το Λουξεμβούργο, όπου οι «φούριας ρόχας» με νίκη «σφραγίζουν» την πρόκριση στα τελικά, θα μπορούσε όμως να παίξει στον αγώνα με την Ουκρανία στο Κίεβο,

τρεις μέρες αργότερα. «Δεν μπορεί να παίξει στο πρώτο ματς και προτιμήσαμε να μην τον πάρουμε. Δεν παίζει άσχημα και θα τον επιλέξουμε στο μέλλον, αν όλα πάνε φυσιολογικά» δήλωσε ο εκλέκτορας των πρωταθλητών Ευρώπης, ο οποίος πάντως δεν παρέλειψε να εκφράσει τη δυσφορία του για τη συμπεριφορά του Ντιέγκο Κόστα στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Αρσεναλ, που είχε ως συνέπεια τον αποκλεισμό του με τρεις αγωνιστικές.

Σε ό,τι αφορά τον -επίσης καταγόμενο από τη Βραζιλία- Τιάγκο Αλκαντάρα, ο μέσος της Μπάγερν είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά με την εθνική Ισπανίας τον Μάρτιο του 2014, σε φιλικό με την Ιταλία. Έκτοτε ταλαιπωρήθηκε από συνεχείς τραυματισμούς, αλλά πλέον έχει επανέλθει πλήρως, είναι βασικός στην πρωταθλήτρια Γερμανίας και ο Ντελ Μπόσκε τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει, εν τη απουσία μάλιστα των τραυματιών Ινιέστα και Κόκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα