Ελληνική μεραρχία στην Κύπρο

Η Ελλάδα θα πρέπει να στείλει μια μεραρχία στην Κύπρο για τις ανάγκες της άμυνας της. Ο κινδυνεύων Κυπριακός Ελληνισμός ζητά στήριξη από την Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τις ξεγυμνωμένες πλέον Τουρκικές θανάσιμες επιδιώξεις της κατά της Κύπρου. Με αυτό τον τρόπο δίνουμε το μήνυμα ότι είμαστε έτοιμοι ως

Ελληνισμός πλέον, Ελλάδα και Κύπρος, να υπερασπισθούμε την Κύπρο και στρατιωτικά. Ταυτόχρονα, εφαρμόζοντας την πολιτική Γ. Κληρίδη περί ενεργού ηφαιστείου, και Ξυπνώντας το αδιάφορο ενδιαφέρον Ευρωπαίων και Αμερικανών. Οι φωνές που ακούγονται για συνέχιση της ίδιας ανέξοδης αναποτελεσματικής πολιτικής, μόνο αυτούς που την υποστηρίζουν συμφέρει, αλλά και τους Τούρκους, διότι οι μεν πρώτοι συνεχίζουν να ασκούν εξουσία, οι δε δεύτεροι, διότι φέρνει το τέλος πιο κοντά.

Οι Τούρκοι, όπως και όλοι οι κατακτητές στην Ιστορία, μόνο την αντίσταση σέβονται. Η αδυναμία τους ανοίγει, δεν κλείνει την όρεξη. Όσοι δεν το βλέπουν αυτό, μικροί ηγέτες είναι, αδύναμοι να υπερασπισθούν την ασφάλεια των πολιτών τους και το μέλλον της Πατρίδας τους.

Tα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του Sigmalive.com

Keywords
Τυχαία Θέματα