Εμάνουελ: «Να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο» (videos)

Διάσκεψη Τύπου ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με την Τρακάι παραχώρησε ο Πέδρο Εμάνουελ. Ο Πορτογάλος τεχνικός αρχικά δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τη συμπαράσταση του κόσμου και εξέφρασε την ελπίδα του στον αυριανό αγώνα να έχει ακόμα περισσότερους.

"Συλλέξαμε κάποιες πληροφορίες για την Τρακάι. Είναι σε εξέλιξη το πρωτάθλημα ενώ ήταν και τα ματς με την Τόρσβαν έτσι έχουμε πληροφορίες. Όμως το σημαντικότερο είναι η δική μας ομάδα και το πως δουλεύουμε εμείς. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι, να το πιστέψουμε και εμείς και ο κόσμος μας".

Για

τους τραυματίες: "Έχουμε εμπιστοσύνη στο ιατρικό μας επιτελείο. Δουλεύουμε με τους παίκτες που έχουμε και δεν πρόκειται να πιέσουμε κανένα, ακόμα και αν έχουμε 14-15 παίκτες στη διάθεσή μας. Θα δώσουμε τον χρόνο που χρειάζονται οι τραυματίες. Σίγουρα όταν έχουμε όλους τους παίκτες θα είμαστε πιο δυνατοί και εγώ θα είμαι πιο χαρούμενος, όμως τώρα αυτό δεν είναι δυνατό".

Για τον στόχο στην Ευρώπη και αν έχει τη δυνατότητα η ομάδα να μπει στους ομίλους: "Στόχος είναι να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο. Τα προηγούμενα δυο χρόνια η ομάδα ήταν στους ομίλους. Δεν είναι εύκολο αλλά ο Απόλλωνας είναι μεγάλος σύλλογος. Πάμε σε κάθε γήπεδο για να παλεύουμε για τη νίκη και θέλουμε νοοτροπία νικητή".

Για τις αναμετρήσεις με την Τρακάι: "Θέλουμε πρώτα να κερδίσουμε στην έδρα μας χωρίς να δεχθούμε γκολ, αυτός είναι ο κύριος στόχος για αύριο. Η Τρακάι είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικά, βγάζει μπροστά πολλούς παίκτες και αυτό είναι καλό για εμάς".

Για το επίπεδο της Τρακάι: "Η Τρακάι είναι καλύτερη ομάδα από την Σαξάν. Έχει κάποιους έμπειρους παίκτες αλλά και νεαρούς και έχει ισορροπία σε αυτό. Είναι μια ομάδα που παλεύει και βγάζει πολλούς παίκτες στην περιοχή για να σκοράρει. Ανυπομονούμε για το αυριανό ματς".

Για την 11άδα: "Έχω καταλήξει. Οι παίκτες δεν ξέρουν ακόμα και φυσικά θα είναι οι πρώτοι που θα το μάθουν και μετά θα το μάθετε και εσείς. Περιμένω και την τελευταία προπόνηση και αν προκύψει κάτι απρόοπτο, αλλά έχω αποφασίσει".

Αν θα κάνει αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς: "Το πρόγραμμα της προπόνησης το απόγευμα είναι διαφορετικό επομένως ήδη κάναμε μια αλλαγή!".

Αν τον ανησυχεί ο τεχνητός χλοοτάπητας στη Λιθουανία: "Θα είναι δυο διαφορετικοί αγωνιστικοί χώροι. Στην Κύπρο είναι φυσικό γρασίδι γι' αυτό θέλω να κερδίσουμε χωρίς να δεχθούμε γκολ. Ο επαναληπτικός θα είναι δύσκολο. Όμως τώρα το σημαντικότερο είναι το πρώτο ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα