«Ενημερώθηκα ότι είμαι επαφή κρούσματος και δεν έλαβα καμιά επίσημη ενημέρωση»

Την ώρα που τα κρούσματα καταγράφουν καθημερινή αύξηση και η ομάδα ιχνηλάτησης του Υπουργείου Υγείας απευθύνει έκκληση προς το κοινό να αποκαλύπτει επαφές, όλοι βρίσκονται σε συναγερμό προκειμένου να ακολουθούνται όλα τα ενδεικνυόμενα βήματα για εντοπισμό κρουσμάτων. 

Στο Μεσημέρι και Κάτι εντωμεταξύ ζήτησε παρέμβαση τηλεθεατής ο οποίος ανέφερε ότι «εδώ και 7 μέρες βρίσκομαι σε αυτοπεριορισμό καθότι ενημερώθηκα από τη δουλειά μου ότι είμαι επαφή συναδέλφου ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Επισήμως δεν έλαβα οποιοδήποτε τηλεφώνημα που να με ενημερώνει αν όντος ισχύει

κάτι τέτοιο.

Σαν ευσυνείδητος πολίτης και βλέποντας ότι υπάρχει πρόβλημα στην ιχνηλατική θεώρησα σωστό να πάρω εγώ τηλέφωνο στην ομάδα ιχνηλάτησης  και να αναφέρω το περιστατικό, δίνοντας τόσο τα δικά μου στοιχεία όσο και του κρούσματος που ήμουν επαφή».

Στη συνέχεια και με απογοήτευση ο τηλεθεατής είπε ότι η απάντηση που έλαβε ήταν η εξής:

«Αν δεν σας πάρουμε εμείς τηλέφωνο μέχρι την Δευτέρα, να μας πάρετε εσείς ξανά πίσω»

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, τις τελευταίες 7 μέρες βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι χωρίς να γνωρίζει αν πρέπει να ενημερώσει και τις δικές του επαφές ότι ο ίδιος είναι επαφή κρούσματος κορωνοϊού.

Διαβάστε επίσης: «Εμφάνισα συμπτώματα…δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε στο βίντεο πιο κάτω τη σχετική καταγγελία. 

Keywords
Τυχαία Θέματα