Ενώπιον δικαστηρίου άλλοι επτά για τα έκτροπα στο Συγκρότημα ΔΙΑΣ

Γύρω στις 11 σήμερα το πρωί θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οι επτά συλληφθέντες σχετικά με την επίθεση στο Συγκρότημα ΔΙΑΣ και τα επεισόδια στο Προεδρικό την Κυριακή (18/7).

Υπενθυμίζεται ότι στη σύλληψη ακόμη τριών προσώπων, προχώρησε η Αστυνομία αναφορικά με την άνανδρη επίθεση που σημειώθηκε στο Συγκρότημα ΔΙΑΣ.

Χθες, οδηγήθηκαν στο δικαστήριο πέντε πρόσωπα, ενώ είχαν συλληφθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας άλλοι

τέσσερις, ανεβάζοντας τις συλλήψεις στις δώδεκα, ηλικίας από 25 μέχρι και 64 ετών, που έχουν τεθεί υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία η ενισχυμένη ανακριτική ομάδα ενισχύθηκε από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και Λεμεσού ενώ συνεχίζουν όπως λένε με αμείωτη ένταση τις έρευνες.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες άλλων 16 αναζητούμενων προσώπων που φαίνεται να συμμετείχαν στα επεισόδια στο συγκρότημα ΔΙΑΣ, με τη συλλογή και αξιολόγηση μαρτυρικού υλικού για ταυτοποίηση και άλλων προσώπων να συνεχίζεται εντατικά.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λευκωσίας, με την ανακριτική ομάδα να έχει ενισχυθεί και από μέλη των ΤΑΕ Λάρνακας και Λεμεσού.

Διαβάστε επίσης:  

«Πήγαν να κάψουν ζωντανό άνθρωπο με σφαίρα του Αττίλα στο σώμα του» (vid)

Έκτροπα ΔΙΑ: Βίντεο-ντοκουμέντο από κλειστά κυκλώματα της στιγμής της εισβολής

Η στιγμή που εισέβαλαν στον ΔΙΑ - Νέες φωτογραφίες αναζητούμενων

Keywords
Τυχαία Θέματα