Εντοπίστηκε σήμα από τα μαύρα κουτιά του μοιραίου Airbus;

Σήματα από τα μαύρα κουτιά του μοιραίου Airbus της πτήσης MS804 των Αιγυπτιακών αερογραμμών φαίνεται ότι εντοπίστηκαν από γαλλικό σκάφος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το γαλλικό σκάφος Laplace που ταξίδευε στην περιοχή στην οποία πιθανολογείται ότι έπεσε το αεροσκάφος, εντόπισε σήματα από τα βάθη της Μεσογείου, εκτιμώντας ότι προέρχονται από τα μαύρα κουτιά του μοιραίου Airbus.

Την ίδια ώρα, η αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου

Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου δήλωσε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό εντείνονται, εν αναμονή και του ειδικού οχήματος από την εταιρία Deep Ocean Search για την εξερεύνηση βυθού, το οποίο θα τεθεί στην υπηρεσία των ερευνών σε μία εβδομάδα.

Από την πλευρά τους, πριν από μερικές ημέρες, οι γαλλικές Αρχές επανέλαβαν πως όλα τα σενάρια εξακολουθούν να εξετάζονται σχετικά με τα αίτια της συντριβής του Airbus A320 της EgyptAir που κατέπεσε στη Μεσόγειο, μετά την επιβεβαίωση των τελευταίων πληροφοριών για καπνό μέσα στην καμπίνα πριν από την καταστροφή, ενισχύοντας τα σενάρια για έκρηξη εντός του αεροσκάφους.

Υπενθυμίζεται ότι το αεροσκάφος κατέπεσε στις 19 Μαΐου στη Μεσόγειο, περίπου 170 χιλιόμετρα ανοιχτά των αιγυπτιακών ακτών για λόγους που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, παίρνοντας μαζί του 66 επιβαίνοντες.

Follow @christos_mich

Keywords
Τυχαία Θέματα