Ένταση στο αεροδρόμιο Πάφου - Βλάβες σε 2 αεροπλάνα (Vids/Pics)

Ένταση, φωνές και διαπληκτισμοί τα μεσάνυχτα την Κυριακή, στο αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ταξιδιώτες που αναχωρούσαν από την Κύπρο στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής βρίσκονταν μέχρι και τα μεσάνυχτα (χωρίς να έχει δοθεί μέχρι στιγμής ενημέρωση για νέα ώρα αναχώρησης) «εγκλωβισμένοι» στο αεροδρόμιο Πάφου, με την αναμονή τους να ξεπερνά τις 9 ώρες!

Αρχικά ο λόγος καθυστέρησης που είχε δοθεί στους ταξιδιώτες ήταν ότι εξαιτίας

μηχανικής βλάβης στο (πρώτο) αεροσκάφος της Ryanair με το οποίο θα ταξίδευαν, θα πρέπει να αναμένουν την άφιξη άλλου αεροπλάνου από τη Θεσσαλονίκη, για την ασφαλή αναχώρηση και άφιξη στον προορισμό τους.

Όπως κι έγινε. Αυτό που δεν υπολόγιζε κανείς, ήταν ότι θα εμφάνιζε βλάβη και το δεύτερο αεροσκάφος που έφτασε από Θεσσαλονίκη, μ' αποτέλεσμα τη χρονοβόρα αναμονή.

Όπως αναφέρει εξάλου καιη συνάδελφος του ΚΥΠΕ, Κική Περικλέους, ανάμεσα στους επιβάτες ήταν και μικρά παιδιά που ταλαιπωρήθηκαν με την πολύωρη καθυστέρηση αφού από τη 13:30 χθες βρίσκονταν στο αεροδρόμιο.

Οι επιβάτες τα μεσάνυκτα έτυχαν ενημερώση ότι αεροσκάφος προερχόμενο από το Ισραήλ θα τους μετέφερε στην Θεσσαλονίκη.

Κάποιοι από τους επιβάτες αποφάσισαν να ταξιδέψουν ωστόσο κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να ακυρώσουν το ταξίδι τους .Όπως μπορείτε να δείτε και στην ακόλουθη εικόνα, η κατάσταση πτήσης μέχρι τις 12:39, είχε την ένδειξη «check in»

Δείτε το σχετικό βίντεο που εξασφάλισε το Sigmalive στο πάνω μέρος της είδησης

Δείτε επισης βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δημοσιογράφος Κική Περικλέους:

Keywords
Τυχαία Θέματα